Headlines News :
Home » , » Vuk Rašović: Razmišljamo samo o Širaku

Vuk Rašović: Razmišljamo samo o Širaku

Written By maxtv on четвртак, 11. јул 2013. | 09:06

Partizan u drugom kolu kvalifiakcija za Ligu šampiona igra sa Širakom, a trener Vuk Rašović ističe da je jermenska ekipa jedina preokupacija narednih dana.
partizan.rs
Širak je u prvom meču na svom terenu savladao Tre Pene sa 3:0, a poluamateri iz San Marina u revanšu su slavili minimalnim rezultatom.
"Poraz Jermena u San Marinu je možda neočekivan za sve nas, ali je zato protivnik i te kako očekivan“, kaže Rašović za Sport.
"Pripremamo se od početka za Širak, jer smo procenili da su favoriti, a tokom ove nedelje pažnju ćemo usmeriti do maksimuma. Došli smo i do snimka druge utakmice rivala, ali za nas je prvi meč u Jermeniji mnogo relevantniji, jer je Širak sasvim drugi tim na svom terenu, gde je i obezbedio prolaz dalje. Čeka nas, pored rezultatskog izazova i dug put do odredišta, teško vreme sa visokim temperaturama i vlagom. Ali, kako njima tako i nama. Ne tražimo opravdanja, već način kako da igrački obezbedimo prolaz u treće kolo." 

Partizan gostuje u prvom meču, koji je na programu 16 ili 17. jula, a revanš 23. ili 24. u Beogradu. Rašović ističe da ‘crno-beli’ neće igrati više nijedan test-meč pre početka takmičarske sezone. 

"Imali smo dovoljno provera tokom priprema i stekli apsolutno jasnu sliku o mogućnostima tima, kao i svakog igrača ponaosob. Znamo koliko ko može, koliko na koga i u kojoj meri možemo da računamo. Širak je jedina preokupacija u narednih nekoliko dana, i naravno kvalitetan rad." 

Rašović je tokom priprema govorio da Partizan ispoljava mnogo kvaliteta u fazi igre, ali da ima propusta u realizaciji i defanzivi. 

"Stojim iza toga što sam rekao. Moramo da popravimo realizaciju ukoliko želimo uspeh, jer fudbal se igra za golove. Stvaramo prilike, ali ih ne koristimo, a onda na drugoj strani primamo krajnje glupe golove i tako devalviramo trud od 90 minuta. To jednostavno ne sme da se dešava ekipi koja planira plasman u grupnu fazu evropskih takmičenja", naglasio je Rašović. 

"Ima vremena da se isprave nedostaci, sve je u našim rukama. Osvežićemo ekipu u narednih nekoliko dana i pripremiti za prvu utakmicu sa Širakom. Uveren sam da imamo kvalitet, ali je potrebno da to potvrdimo na terenu."
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger