Headlines News :
Home » , » Liga Evrope: Vojvodina na Honved, Zvezda sa Vestmanejarom

Liga Evrope: Vojvodina na Honved, Zvezda sa Vestmanejarom

Written By maxtv on четвртак, 11. јул 2013. | 22:40

Vojvodina je u drugom kolu kvalifinacija za Ligu evrope, savladan je Hibernijans sa Malte 3:2 (1:1), u prvom meču Novosađani su bili ubedljiviji 4:1. Naredni rival Vojvodine je Mađarski Honved. Crvena zvezda u drugom kolu igra protiv islandskog Vestmanejara, koji je u dvomeču bio bolji od Tošhavna.

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su večeras u Novom Sadu, u revanš utakmici prvog kola, savladali predstavnika Malte, ekipu Hibernijansa, sa 3:2. Prvi meč u gostima Novosađani su dobili rezultatom 4.1.
Vosa-Hibernijans2.jpg
Strelci na večerašnjem meču bili su Alivodić u 40. i škuletić u 62. i 67. za Vojvodinu, a Obifule u 42. i Falja u 47. minutu iz penala za Hibernijans.
Izabranici Marka Nikolića su u meču sa Hibernijansom pokazali mnogo oscilacija, ali su na kraju ipak uspeli da zabeleže pobedu.
Vojvodina je u 40. minutu nakon lob udarca sa ivice šesnaesterca Envera Alivodića došla do prednosti, međutim, gosti su do kraja poluvremena uspeli da doću do izjednačenja preko Brazilca Poli Obijefilea.
Gosti su u drugom minutu nastvaka meča iz jedanaesterca preko Failje došli do preokreta.

Vojvođani su golovima Petra Škuletića u 62. i 67. minutu uspeli da preokrenu rezultat i tako izbegnu poraz od ekipe sa Malte.

Protivnik Vojvodine u drugom kolu kvalifikacija je budimpeštanski Honved, koji je u dvomeču deklasirao tim čelika iz Nikšića (4:1 i 9:0). Prvi meč izmeću Vojvodine i Honveda igraće se u Novom Sadu 18. jula, dok će se revanš igrati nedelju dana kasnije u Mađarskoj. 

Crvena zvezda će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope putovati čak do Islanda. Protivnik crveno-belima biće ekipa Vestmanaejera.
Nakon remija od 1:1 u prvoj utakmici protiv ekipe HB sa Farskih Ostrva, u revanšu je bilo 1:0 za Islanđane. Ekipa iz Tošhavna je bila vrlo blizu iznenađenja, ali je IBV stigao do pobede u 90. minutu, nakon jedanaesterca.
Odlučujući pogodak postigao je Arnar Bragibergson.
Crvena zvezda je domaćin prvog meča druge runde, 18. jula, a sedam dana kasnije putuje na Island. U žrebu za treće kolo crveno-beli neće biti u povlašćenoj grupu pošto su ostali prvi ispod crte, a ekipa Rozenborga je prošla dalje, tako da Zvezda nije uspela da uđe među povlašćene.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger