Headlines News :
Home » , » Kraj za Troickog u drugom kolu Boštada

Kraj za Troickog u drugom kolu Boštada

Written By maxtv on четвртак, 11. јул 2013. | 19:40

Viktor Troicki je eliminisan u drugom kolu turnira u Boštadu, pošto je izgubio od Holanđanina Tima de Bakera sa 1:2 (4:6, 6:4, 6:7). Holanđaninu je bilo potrebno dva sata i 20 minuta da nadigra Troickog.
Troicki u svom stilu, toplo - hladnodno. Očajno je ušao u meč, uspeo da se vrati u igru i bude na trenutke bolji rival. Imao je i dve meč lopte na sevis protivnika, koji uspeva da se odbrani i dobije meč u taj brejku odlučujućeg seta.
Viktor2.jpg
De Baker je u prvom setu uspeo na samom početku da dvaput oduzme servis Troickom i tako dođe do prednosti od 4:0. Srpski teniser je potom uzvratio jedan brejk i uz svoja dva dobijena servisa smanji rezultat na 4:3, međutim, Holanđanin nije dopustio Troickom da se u potpunosti vrati u set, pa je tako slavio sa 6:4.
U drugom setu nije bilo brejka do 10. gema, kada je na servisu bio De Baker, koji nije uspeo da zadrži svoj servis, pošto je Troicki iskoristio četvrtu brejk loptu u tom setu i tako okončao taj period igre u svoju korist (6:4).
Troicki je u trećem setu pri rezultatu 6:5 imao dve meč lopte na servis De Bakera, ali ih nije iskoristio. Meč je okončan nakon taj-brejka, koji je De Baker dobio sa 8:6
napravivši pet mini brejkova i spasivši dve meč lopte.
De Baker će se u četvrtfinalu sastati sa prvim nosiocem na turniru u Bostadu Tomašom Berdihom iz Česke, koji je u drugom kolu bio bolji od Martina Alunda iz Argentine sa 2:0.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger