Headlines News :
Home » , » Dodić zadovoljan pripremama

Dodić zadovoljan pripremama

Written By maxtv on четвртак, 11. јул 2013. | 22:04

Fudbaleri Jagodine završili su u Bugarskoj glavni deo priprema za nastupajuću sezonu, a trener Mladen Dodić rekao je da je zadovoljan formom igrača.
Starsport
"Plan je velikim delom ostvaren. Formirali smo ne samo jedanaestoricu za meč protiv Rubina u kvalifikacijama za Ligu Evrope, već imamo dva sastava iz kojih svako može da konkuriše za mesto u ekipi", konstatovao je Dodić.
Jagodinci su tokom priprema u Banjskom dobili pet od šest kontrolnih utakmica, a Dodić navodi da gotovo niko nije razmišljao o Rubinu. 

"Prija kada ostvarite pet pobeda, medjutim, sve vreme priprema koncentrisali smo se na sopstveni rad i analizirali igru. Od nedelje ćemo se baviti Rubinom", rekao je Dodić. 

"Siguran sam da će igrači dati sve od sebe, na našoj strani je neuporedivo veći motiv. Verujem u pune tribine na našem stadionu, dobar rezultat u prvom meču i da neizvesnost potraje do revanša", poručio je Dodić. 

Tokom priprema u Bugarskoj Jagodina je pobedila Lokomotivu Sofija (1:0), Lokomotivu Plovdiv (2:1), Slaviju Sofija (2:0) Pirin Goce Delčev (2:1) i Banjsko (3:0), a izgubila od bitoljskog Pelistera (2:0). 

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope izmedju Jagodine i Rubina iz Kazanja na programu je 18. jula.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger