Headlines News :
Home » , , » FK Partizan predstavio Sašu Ivkovića i Nemanu Petrovića (VIDEO)

FK Partizan predstavio Sašu Ivkovića i Nemanu Petrovića (VIDEO)

Written By maxtv on четвртак, 11. јул 2013. | 15:13

Kapiten Saša Ilić predstavlja uzor igračima partizana. Profesionalac, svojim odnosom prema klubu i saigračima, zalaganjem na treninzima, daje primer mladim igračima koji tek stasavaju u crno-belom dresu. Saša Ivković i Nemanja Petrović koji su nakon kaljenja u Teleoptiku prekomandovani u prvi tim jednoglasni su u oceni da svi igrači mogu mnogo da nauče od kapitena.
Mladi fudbaleri Partizana Saša Ivković i Nemanja Petrović rekli su da bi kapiten crno-belih Saša Ilić trebalo da bude uzor svim mladim igračima u klubu. Obojica su već sarađivali sa trenerom Vukom Rašovićem i to smatraju kao olakšavajuću okolnost.
Petrovic-i-Ivkovic.jpg
"Svi mladi igrači bi trebalo da se ugledaju na Sašu Ilića, on je veliki uzor i idol", rekao je Petrović novinarima na stadionu Partizana, dok je Ivković dodao da bi "svi od Ilića mogli mnogo da nauče".
Petrovic.jpg
Ivković i Petrović su do ove sezone bili na kaljenju u Teleoptiku, a sada su potpisali četvorogodišnje ugovore sa Partizanom. Ivković ima 20 godina, igra na poziciji štopera i nosiće dres sa brojem 18, dok je 19-godišnji Petrović levi bek i nosiće dres sa brojem pet.
"Čast mi je što ću igrati u ovako velikom klubu i želim da na najbolji način iskoristim priliku. Već sam sarađivao sa trenerom Vukom Rašovićem u Teleoptiku i to mi olakšava okolnost. Teleoptik je najbolji klub da se igrački sazri", rekao je Ivković.
Ivkovic.jpg
Petrović je kazao da mu se prekomandom u prvi tim Partizana ispunio dečački san. "Utisci su sjajni. U Teleoptiku sam stekao dobro iskustvo i sada želim što pre da zaigram. Neće biti lako pored Vladimira Volkova, ali ću se truditi da mu budem što jača konkurencija", rekao je
Petrović.

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger