Headlines News :
Home » , » Jovan Krneta: Utakmica sa IBV kao i svaka druga

Jovan Krneta: Utakmica sa IBV kao i svaka druga

Written By maxtv on уторак, 16. јул 2013. | 16:55

Jovan Krneta, štoper Crvene zvezde, istakao da se njegova ekipa sprema za duel protiv islandskog IBV-a kao i za bilo koji drugi. Naravno, očekivanja armije navijača su nešto sa čim mora da se nosi svaki igrač kluba sa Marakane. Čuo sam za gužve na blagajni. Svesni smo kakva očekivanja navijači imaju od nas u novoj sezoni i učinićemo sve da zajedno sa njima, odnosno uz njihovu podršku osvojimo domaće trofeje i postignemo što zapaženiji rezultat u Evropi, rekao je Krneta.
Jovan Krneta je rekao da se njegova ekipa za duel sa IBV-om u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evropa sprema kao i za svaku drugu utakmicu.
Zvezda.jpg
"Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Ne bežimo od uloge favorita i uvežbavamo taktičke zamisli stručnog štaba. O protivniku ne znamo mnogo toga, pretpostavljam da ćemo tokom narednih dana pogledati snimke koje budemo imali i uvideti njihove slabe strane kako bi ih što bolje iskoristili", rekao je Krneta za klupski sajt.
Krneta je kazao da on i njegovi saigrači ne osećaju tenziju zbog velikog očekivanja navijača.
"Navijači svake godine očekuju velike uspehe. Na leđima nosimo određeni teret jer smo nekoliko godina bez titule i verujem da ćemo to u novoj sezoni prekinuti. Svaki početak je težak, ali ne osećamo tenziju. Stariji igrači dosta pomažu mlađima da se na najbolji način skoncentrišemo i pripremimo za meč", kazao je Krneta.
Utakmica između Zvezde i IBV-a igraće se u četvrtak od 20.30, a prvi dan prodaje ulaznica obeležila je velika gužva na blagajnama stadiona u Ljutice Bogdana.
"Čuo sam za gužve na blagajni. Svesni smo kakva očekivanja navijači imaju od nas u novoj sezoni i učinićemo sve da zajedno sa njima, odnosno uz njihovu podršku osvojimo domaće trofeje i postignemo što zapaženiji rezultat u Evropi", rekao je Krneta.
On će se naći u timu posle skoro godinu dana bez takmičarske utakmice.
"Mislim da smo kao ekipa kvalitetniji u odnosu na prošlu takmičarsku godinu. Na ličnom planu očekujem više uspeha. Spreman sam i fizički i psihički za nove izazove. To sam pokazao i na prethodnih pet utakmica koje smo odigrali na pripremama", kazao je Krneta.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger