Headlines News :
Home » , » Martina Hingis ponovo na terenu!

Martina Hingis ponovo na terenu!

Written By maxtv on уторак, 16. јул 2013. | 20:10

Martina Hingis ponovo na terenu! Sjajna Švajcarkinja, poznata po osvajanju tri Gren slema sa 17 godina ali i suspenziji zbog konzumiranja kokaina, igraće na Otvorenom prvenstvu Južne Kalifornije.
Bivša najbolje rangirana teniserka sveta, sjajna koliko i kontroverzna Martina Hingis, odlučila je da se posle nešto manje od šest godina vrati iz penzije u takmičarsku konkurenciju.
MH-2.jpg
Hingisova će se takmičiti na Otvorenom prvenstvu Južne Kalifornije u konkurenciji dublova sa Slovakinjom Danijelom Hantuhovom.
"Izuzetno sam srećna što se vraćam u takmičarsku konkurenciju. Sećam se kada sam 1997. godine ovde osvojila titule u singlu i dublu. Ovaj turnir je za mene uvek bio jedan od omiljenih. Moj takmičarski duh je i dalje živ i volim što ću se vratiti na teren. Osećam se da sam u dobroj formi", rekla je Hingisova.
Ova 32-godišnja teniserka se u septembru 2007. godine po drugi put u karijeri penzionisala, nakon što je dobila dvogodišnju suspenziju jer je bila pozitivna na kokain tokom Vimbldona.
MH.jpg
Ona je tada izričito negirala da je konzumirala drogu, ali nije uložila žalbu.
Hingisova je tokom karijere osvojila 43 WTA titule, od kojih su pet bile Gren slem šampionati. Na prvom mestu WTA liste provela je 209 nedelja, a tokom karijere zabeležila je 548 pobeda i 133 poraza. Nedavno je uvrštena i u Kuću slavnih.
Otvoreno prvenstvo Južne Kalifornije igraće se od 27. jula do 4. avgusta.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger