Headlines News :
Home » , , » Gold kup: El Salvador i Trinidad u 1/4 finalu (VIDEO)

Gold kup: El Salvador i Trinidad u 1/4 finalu (VIDEO)

Written By maxtv on уторак, 16. јул 2013. | 15:42

Reprezentacije Trinadada i Tobagoa i El Salvadora plasirale su se u četvrtfinale šampionata Severne i Srednje Amerike i kariba, Gold kupa.
Beta/AP
U mečevima odigranim u noći između ponedeljka i utorka tri ekipe borile su se za drugo i treće mesto u grupi koje vode u dalji tok takmičenja.
Prvo su nateren stadiona u Hjustonu istrčale ekipe El Salvadora i Haitija. U tom momentu Haiti je bio u boljoj poziciji jer je posle dva odigrana meča imao tri boda dok je El Salvador do tada osvojio samo bod.
Igrač El Salvadora Rodolfo Zelaja dva puta je pogađao stativu, da bi konačno uspeo da pogodi i mrežu u 76. minutu. Bio je to njegov treći, ali i najbitniji gol na turniru, jer je njime doneo pobedu svojoj reprezentaciji.

Prethodno je bio strelac oba gola u remiju sa Trinidadom i Tobagom. Haitiju je u tom trenutku ostalo da se nada da će u drugom meču grupe Honduras nastaviti uspešan miz i savladati Trinidad i Tobago. 

Posle prvog poluvremena koje je zavrpeno bez golova Haiti je imao prolaz kao jedna od dve najbolje trećeplasirane ekipe. Ali posle samo tri minuta igre u nastavku nada je počela da bledi jer je Trinidad i Tobago u vođstvo doveo Kenvajn Džons sa penala. Prethodno je Orlin Peralta napravio prekršaj nad Kornelom Glenom. 

U 67. minutu bilo je jasno da dalje ide ekipa Trinidada. Posle lepe kombinacije Molino je sproveo loptu u mrežu i postavio konačnih 2:0. 

Honduras je završio kao prvi u grupi i u četvrtfinalu će igrati sa drugoplasiranom ekipom grupe C. Trinidad i Tobago ide na Meksiko, a El Salvador čeka žreb jer je takmičenje u grupi završio na trećem mestu. 

Prethodno su u osam najboljih na Gold kupu plasman izborile selekcije Meksika i Paname.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger