Headlines News :
Home » , , » Maminjo, ili Ante... (VIDEO)

Maminjo, ili Ante... (VIDEO)

Written By maxtv on петак, 15. март 2013. | 13:45

Zdravko Mamić nastavlja sa izjavama koje prelaze okvire ne samo profesionalnosti već i osnovne ljudske pristojnosti. Prvi čovek zagrebačkog Dinama izjavio da Srbin ne može da vodi resor sporta u Hrvatskoj i optužio ministra sporta te zemlje Željka Jovanovića da mrzi sve što je hrvatsko.
Kada je Zdravko Mamić u pitanju teško je govoriti o "najgoroj" ili "najbesmislenijoj" izjavi. Iz tog razloga ovo ostaje samo najnoviji neprimereni ispad čoveka koji vedri i oblači u hrvatskom fudbalu. Prvi čovek zagrebačkog Dinama izjavio da Srbin ne može da vodi resor sporta u Hrvatskoj i optužio ministra sporta te zemlje Željka
Jovanovića da mrzi sve što je hrvatsko.



"On mrzi sve što počinje sa hrvatskim, bilo olimpijski odbor, fudbalski savez... Kod njega ne vidite osmeh nego očnjake iz kojih izlazi krv. On je uvreda za hrvatski mozak. Čovek koji je Srbin i nikada nije radio u prosveti i sportu, osim što je malo dizao tegove, na čelu je ovog ministarstva. On je hrvatomrzac", rekao je Mamić, a preneo zagrebački Večernji list.
On je ocenio da je Hrvatska već 20 godina u vrhu svetskog fudbala, kao i da je Dinamo najbolji klub u jugoistočnoj Evropi.
"Hrvatska je već 20 godina u vrhu svetskog fudbala, a Dinamo je najbolji klub u jugoistočnoj Evropi. No, uvek ima onih koji će sve učiniti da obezvrede moj rad", rekao je Mamić.
Fudbalska reprezentacija Hrvatske dočekaće u petak, 22. marta, u Zagrebu selekciju Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger