Headlines News :
Home » , » Kup Konfederacija: Brazil osvojio titulu!

Kup Konfederacija: Brazil osvojio titulu!

Written By maxtv on понедељак, 1. јул 2013. | 01:51

Brazil je osvajač Kupa Konfederacija za 2013. godinu! Brazilci su impresivnom fudbalskom predstavom savladali Španiju rezultatom 3:0 (2:0).
Prvo poluvreme počelo je silovito po Brazil i loše po Španiju. Igrao se tek drugi minut susreta kada je ubačena lopta sa desne strane počela da “igra” između Nejmara, Freda i Arbeloe u kaznenom prostoru Španaca. Arbeloa je možda loptu zakačio i rukom, ali se ona odbila do Freda, koji je fantastično reagovao i bukvalno ležeći šutnuo loptu, te savladao Kasiljasa koji je bio ispred njega.

Siguran start Brazilaca doneo je i sigurniju igru domaćina a dobre, može se reći čak i sjajne prilike propustili su Oskar i Fred a istakao se Kasiljas. Možda i ključni trenutak prvog poluvremena desio se 5 minuta pre kraja, kada je u kontranapadu Mata sjajno uposlio Pedra, Španac je izašao sam pred Cezara, savladao ga ali je u naletu bio fantastični David Luiz koji je bukvalno spasio siguran gol.
Nešto kasnije usledila je kazna, Nejmar je poveo kontranapad Brazilaca, dodao loptu Oskaru, Arbeloa je zaboravio na Nejmara, Oskar mu je vratio loptu a mladi fudbaler Barselone ju je odapeo u bliži Kasiljasov ugao i postavio 2:0, dva minuta pre pauze.

Samo što je počelo drugo poluvreme, tačnije u drugom minutu nastavka, Fred daje gol za 3:0! Hulk je poslao loptu na levu stranu, Nejmar ju je majstorski preskočio a ona je došla u kazneni prostor do Freda koji odličn0 gađa donji dalji ugao i postiže drugi gol na meču!
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger