Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Novak za četvrt-finale

Vimbldon: Novak za četvrt-finale

Written By maxtv on понедељак, 1. јул 2013. | 12:20

Sedmog dana Otvorenog prvenstva Engleske u tenisu, Novak Đoković igra protiv Tomija Hasa za četvrtfinale. Nenad Zimonjić i Jelena Janković igraju svoje dubl mečeve. Juniori Nikola Milojević i Nina Stojanović počinju takmičenje u konkurenciji juniora.
Najbolji teniser sveta, Đoković, igra u osmini finala singla protiv Nemca Tomija Hasa, trenutnog 13 na ATP listi, a duel je na programu posle 17 časova.
Nole-1.jpg
Đoković na jučerašnjem treningu
Đoković je dobio pet od dosadašnjih osam međusobnih susreta sa nemačkim veteranom, a bolji iz današnjeg igraće u četvrtfinalu sa pobednikom meča između Čeha Tomaša Berdiha i Australijanca Bernarda Tomića.
Zimonjić i Francuz Žilijen Beneto u osmini finala dublova sastaju se posle 14 sati sa pakistansko-holandskim parom Kureši/Rojer, dok Jankovićeva i Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni, takođe u osmini finala dublova, igraju u istom terminu protiv ruskog para Makarova/Vesnina.
Nikola-MIlojevic.jpg
Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik u 2. kolu mešovitih dublova igraju posle 19.30 sati protiv američko-hrvatske kombinacije Blejk/Vekić.
U prvom kolu juniorskog turnira Milojević se posle 14.30 sati sastaje sa Britancem Džejmijem Malikom, dok je protivnica Stojanovićeve posle 15 sati Brazilka Beatriz Hadad Maja.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger