Headlines News :
Home » , , » Dauda: Svaki meč u Evropi je težak (VIDEO)

Dauda: Svaki meč u Evropi je težak (VIDEO)

Written By maxtv on понедељак, 1. јул 2013. | 16:36

Napadač Crvene zvezde Abiole Dauda očekuje da ’crveno-beli’ trijumfuju u prvoj utakmici kvalifikacija za LE, ali je istakao i da je svaki meč u Evropi težak.
foto: Starsport
"Svaka utakmica u evropskim takmičenjima je teška", rekao je Dauda i nastavio, "Verujem da ćemo se dobro spremiti i fokusirati na rivala bez obzira da li on bude sa Islanda ili Farskih ostrva. Prvi meč igramo na našem stadionu 18. jula i očekujem da ostvarimo dobar rezultat koji će nam omogućiti miran revanš."
Tokom letnje pauze mediji su brujali o statusu stamenog Nigerijca na Marakani. 

"Bio sam na odmoru koji mi je bio preko potreban nakon naporne sezone. Nisam čitao novine, niti pratio medijska pisanja. Nikome ništa nisam rekao. Želeo sam samo da napunim baterije, da ne mislim na fudbal i zaista ne znam odakle sve te priče vezane za moju budućnost. A nekoliko dana sam ostao duže na pauzi jer sam čekao švedski pasoš ", rekao je Dauda. 

Iako je tek nekoliko meseci član najtrofejnijeg srpskog kluba, Slaviša Stojanović je treći stručnjak sa kojim će Dauda sarađivati u Crvenoj zvezdi. 

"Prvi utisci su pozitivni. Došao je novi trener i novi, mladi igrači koji su voljni da se dokažu. Svi se maksimalno trudimo da se dobro spremimo i napravimo zapažen rezultat u narednoj sezoni. Zadovoljan sam i kako smo odigrali dosadašnje dve kontrolne utakmice, i mada je rezultat u njima bio u drugom planu, uvek je lep osećaj kada se pobedi", smatra Zvezdina 'devetka'. 

On se osvrnuo i na uslove treniranja u Sloveniji. 

"Zakasnio sam na početak priprema nekoliko dana, ali uspevam sve da nadoknadim. Svi vredno treniramo i imamo odlične uslove u Sloveniji da se pripremimo za narednu sezonu. Pomalo smo umorni, ali to je normalno za ovaj deo pripremnog perioda. Takođe, nemamo puno vremena do prve zvanične utakmice i moramo što pre da se uigramo", izjavio je on. 

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger