Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Đoković u četvrtfinalu

Vimbldon: Đoković u četvrtfinalu

Written By maxtv on понедељак, 1. јул 2013. | 21:57

Novak Đoković je preskočio i, do sada, najozbiljniju prepreku na ovogodišnjem Vimbldonu. Prvi reket sveta je savladao uvek neugodnog Tomija Hasa sa 3:0, i tako se plasirao među osam najboljih u Londonu. Naredni protivnik najboljeg tenisera sveta biće Čeh Tomaš Berdih.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Gren slem turnira u Vimbldonu, pošto je večeras u osmini finala savladao Nemca Tomija Hasa sa 3:0 u setovima - 6:1, 6:4, 7:6 (7:4).
Djokovic.jpg
Đoković je bez većih problema zabeležio šestu pobedu nad Hasom u njihovom devetom međusobnom duelu. Igrao je izvanredno, dominirao tokom celog meča i zaslužena pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.
Uporni Nemac, 13. nosilac na Vimbldonu, trudio se koliko je mogao, a zapretio je samo sredinom drugog seta, kada je brejkom poveo sa 3:2, i u finišu trećeg.
Djokovic-2.jpg
Đoković je, međutim, umeo da sačuva koncentraciju, održi ritam i pronađe put ka sigurnom trijumfu nakon dva sata i 15 minuta igre.
Srpski teniser u četvrtfinalu se sastaje sa Čehom Tomašem Berdihom, koji je pobedio Australijanca Bernarda Tomića sa 3:1 - 7:6 (7:4), 6:7 (5:7), 6:4, 6:4.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger