Headlines News :
Home » , , » Bajern na prva dva pipremna meča zabio 24 gola (VIDEO)

Bajern na prva dva pipremna meča zabio 24 gola (VIDEO)

Written By maxtv on понедељак, 1. јул 2013. | 12:21

Fudbaleri Bajerna postigli su 24 gola u dve prijateljske utakmice za vikend – 15 na debiju Pepa Gvardiole i devet golova dan kasnije.
Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Bavarci su u subotu gostovali ekipi Vildenaua pred 11.000 gledalaca u utakmici humanitarnog karaktera.
Posle prvog poluvremena rezultat je bio 3:0 za prvaka Evrope, a golove su postigli Markouc, Miler i Ranković. Ekipa Pepa Gvardiole je odlučila da gledaocima pruži pravi spektakl u drugom poluvremenu, u kom je viđeno 13 golova.
Blistale su mlade nade nemačkog fudbala Patrik Vejrauh i Julian Grin, sa četiri, odnosno tri gola, Frank Riberi i Mičel Vejser postigli su po dva, a strelac je bio i Toni Kros. Počasni gol za ekipu Vieldanua postigao je Ferster u 54. minutu, kada je iskoristio nesporazum Starka i Boatenga. 

Bajern je dan kasnije učestvovao na proslavi 125 godina postojanja TSV Regena, a rođendan im je poželeo sa devet golova. 

Oduševljenje pred oko 7.000 navijača na lokalnom stadionu izazvalo je rano vođstvo domaćih, kada je Kop posle šest minuta igre iskoristio prvu šansu Regena. 

Ipak, Bavarci su malo ozbiljnije krenuli posle toga, a do poluvremena su postigli tri gola. Strelci su bili Miler i Vejrauh, koji je ponovo iskoristio ukazanu šansu i postigao dva gola. 

Pep Gvardiola je na poluvremenu napravio 10 izmena, a Grin je opet bio jedan od najboljih, postigao je tri gola u nastavku meča, a strelci su još bili i Kan, Šef i Kros.

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger