Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Đoković nastavlja pohod

Vimbldon: Đoković nastavlja pohod

Written By maxtv on четвртак, 27. јун 2013. | 10:30

Prvi reket sveta Novak Đoković igra protiv Bobija Rejnoldsa svoj meč drugog kola na Vimbldonu. Amerikanac je 156. igrač sveta i ni u kom slučaju ne bi smeo da predstavlja veći problem Đokoviću, ali rezultati iz prva tri dana svakako nameću dodatni oprez. Od ostalih srpskih predstavnika, na teren će Nenad Zimonjić, Jelena Janković, Vesna Dolonc i Bojana Jovanoski, svi naravno u dubl konkurenciji.
Novak Đoković nastavlja sa igrama na ovogodišnjem Vilbldonu, a danas igra svoj meč druge rune i to protiv Amerikanca Bobija Rejnoldsa. Očekuje se d a meč počne oko 18 časova.
Djokovic.jpg
Pored Đokovića, od srpkih predstavnika danas će na teren još i Nenad Zimonjić, Jelana Janković, Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc, naravno svi oni u dubl konkurneciji.
Đokovć i Rejnolds, inače 156. teniser sveta, svoj prvi međusobni duel će odigratu kao treći po redu na Centralnom terenu. Pre njih igraju Huan Martin del Potro i Džesi Livajn iz Kanade, a za njima i Agnješka Radvanjska i Matilda Johanson iz Francuske.
Sve oči danas će biti uprte u Novaka Đokovića, više nego obično, a sve zbog šokantnih dešavanja iz prethodnih dana i eliminacija brojnih favorita i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Da podsetimo, ni Rafael Nadal ni Rodžer Federer (skupa imaju devet osvojenih trofeja na Vimbldonu) više nisu u konkurenciji za osvajanje pehara.
JJ.jpg
Zimonjić počinje nastup u dublu sa Žilijenom Benetoom, a rivali će im biti Slovaci Lukaš Lacko i Filip Polašek. Meč je drugi po redu na Terenu 5, gde program počinje u 12:30 časova.
Jankovićeva, dan posle eliminacije u singlu, igra sa Hrvaticom Mirjanom Lučić protiv Hao Čing Čan sa Tajvana i Anabel Gariges Medine iz Španije. Njihov meč je na programu drugi na Terenu 9.
I poslednje, Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc, naša poslednja preostala predstavnica u singlu, igraju protiv Kineskinje Ži Ženg i Amerikanke Vanje King na Terenu 6, treće po redu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger