Headlines News :
Home » , , » Slaviša Jokanović: "Čeka nas još puno posla..." (VIDEO)

Slaviša Jokanović: "Čeka nas još puno posla..." (VIDEO)

Written By maxtv on четвртак, 27. јун 2013. | 15:06

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da njegovu ekipu čeka dosta posla, a da je vremena do prve zvanične utakmice malo. Moramo što pre dođemo do igračkog kadra sa kojim možemo da funkcionišemo celu sezonu, rekao je trener crveno-belih.
Novi trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da njegovu ekipu čeka dosta posla, a da je vremena do prve zvanične utakmice malo.
Zvezda.jpg
"Čeka nas još puno posla, a vremena je malo, tako da sa te strane treba da budemo pametni i pre svega da što pre dođemo do igračkog kadra sa kojim možemo da funkcionišemo celu sezonu. Znam da se svi trude, pogotovo uprava, i nadam se da će što pre doći do stabilizacije igračkog kadra", kazao je Stojanović za sajt kluba.
Kombinovani tim crveno-belih juče je u prvoj kontrolnoj utakmici u Sloveniji savladao Krku iz Novog Mesta sa 1:0.
"Odigrali smo juče utakmicu u mešovitom sastavu, tokom koje smo šansu pružili nekim mlađim igračima. Bilo je dobrih stvari u igri, ali ima još mnogo prostora za doradu i napredak, naročito kada je taktika u pitanju. Za moj prvi susret sa ekipom, jučerašnja utakmica mi je odlično poslužila da uvidim neke stvari", dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće protiv pobednika duela IBV (Island) - HB (Farska Ostrva).
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger