Headlines News :
Home » , , » Rašović: "Veoma dobra provera.." (VIDEO)

Rašović: "Veoma dobra provera.." (VIDEO)

Written By maxtv on четвртак, 27. јун 2013. | 22:17

Trener Partizana Vuk Rašović bio je zadovoljan posle prvog pripremnog meča u Sloveniji i istakako da rezultat trenutno nije primaran.
partizan.rs
'Crno-beli' su u Ptuju poraženi od Lokomotive iz Moskve sa 1:0, a Rašović je pružio priliku skoro svim igračima.
"Ovo je bila jedna veoma dobra provera. Mislim da smo dobro kontrolisali igru tokom većeg dela meča, imali tri-četiri dobre šanse. Obzirom da je ovo bila prva prava pripremna utakmica i to protiv jakog protivnika, veoma sam zadvoljan kako sve izgleda."
"Nastavljamo dalje, imamo svoj plan od kojeg sigruno nećemo odstupiti i spremamo se za narednu utakmicu", rekao je Rašović koji je potom detaljnije analizirao meč i igru 'crno-belih'. 

"Dobro smo trčali prvih 25 minuta, nakon toga je usledio pad, to je sasvim razumljivo. U drugom poluvremenu smo kontrolisali igru, oni su se branili, želeli su pobedu. Imali smo šansi i u drugom poluvremenu. Rezultat nije u prvom planu, svakako nije dobro kad se izgubi, ali ćemo analizirati utakmicu i pokušati da popravimo ono što nije bilo dobro. Raduje me što smo igrali fudbal, konotrolisali loptu, dobro smo se kretali, može to još bolje. Moramo da radimo na realizaciji, jer su šanse koje smo propustili morale biti pogodak." 

Rašović je istakao da treba ići korak po korak, jer je ovo tek prva ozbiljnija utakmica. 

"Želeli smo da pokušamo da pritisnemo, da damo gol, trudili smo se, nismo uspeli, ali čestitam igračima na dobro odigranoj utakmici. Voleo bih da ostane ovakva atmosfera u timu, da nastavimo da igramo dobro. Ali treba ići polako, korak po korak, ovo je tek prva utakmica." 

Trener Partizana se odlučio da Nikola Ninković igra nešto ofanzivnije nego inače, što se ispostavilo kao dobra odluka. 

"Razgovarao sam sa njim i došao do zaključka da je to dobra pozicija za njega, dosta dobro je igrao, tražio prostor i pravio velike probleme protivničkim igračima. On može da igra na više pozicija, a upotrebićemo ga tamo gde može najviše da pruži."

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger