Headlines News :
Home » , » Počela prodaja sezonskih karata FK Partizana

Počela prodaja sezonskih karata FK Partizana

Written By maxtv on четвртак, 27. јун 2013. | 13:04

Fudbalski klub Partizan počeo je sa izdavanjem sezonskih ulaznica za narednu sezonu.
partizan.rs
Najjeftinije su ulazince za jug koje koštaju 3.500 dinara, sektori istočne i zapadne tribine koji su do južne koštaju 4.000, bokovi do centra su 5.000, a za centralna sedišta potrebno je izdvojiti 6.000 dinara.
Vlasnici prošlogodišnjih karata moći će da ih pazare za 500 dinara manje. VIP sedišta su 18.000 dinara (za prošlogodišnje vlasnike ulaznica 15.000) i uključuju sve utakmice koje će se igrati na stadionu u Humskoj.
Popust od 500 dinara imaće i studenti i srednjoškolci stariji od 16 godina i pripadnice lepšeg pola starije od 16 godina. Porodični paket za istok i zapad moći će da uzmu roditelji sa decom, koji dobijaju 50 odsto popusta na druge ulaznice, kao i pravna lica, koja na kupljenih 20 i više sezonskih dobijaju 20 odsto popusta. Popusti nisu kumulativni. 

Sezonska karta uključuje sve kvalifikacione utakmice za Ligu šampiona i Ligu Evrope, sve prvenstvene i prijateljske utakmice na stadionu Partizana (uključujući i derbi), kao i pravo preče kupovine, odnosno rezervacija karata za grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger