Headlines News :
Home » , » Sa Pintu: Marković je kao Aimar

Sa Pintu: Marković je kao Aimar

Written By maxtv on четвртак, 27. јун 2013. | 21:24

Bivši trener Zvezde Rikardo Sa Pintu izjavio je da je doskorašnji fudbaler Partizana i igrač Benfike Lazar Marković tip igrača poput Pabla Aimara.
Starsport
Sa Pintu je portugalskim medijima rekao da je Marković talentovan igrač, ali da smatra da još nije potpuno spreman za Ligu Sargeš.
"On je talentovan igrač, iako je igrao na višem nivou pre nego što se povredio. Marković je kao Aimar, dobro prima loptu, dribla, brz je i odličan u završnici napada... Slabije igra u odbrani, ali on je ofanzivni tip igrača."
"Mislim da nije skroz spreman za intenzitet portugalskog fudbala, ali i sam je rekao da će mu trebati vremena da se prilagodi i slažem se sa tim“, rekao je Portugalac. 

Pablo Aimar se posle pet godina provedenih u Benfiki vraća u Argentinu. 

Naredne sezone u Benfiki će igrati sedmorica srpskih igrača, a Sa Pintu je izneo svoje mišljenje o našim fudbalerima uopšte. 

"Srpski fudbaleri su jaki, ponosni, neki misle da već sve znaju. Kada odrade dobar trening ili utakmicu, imaju tendenciju da se opuste. Znaju burno da reaguju, a to ne bi smeli. Talenotvani su i stalo im je do pobede", rekao je Sa Pintu, koji je nedavno postao sportski direktor Belenenseša.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger