Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Novak bez problema u treće kolo

Vimbldon: Novak bez problema u treće kolo

Written By maxtv on четвртак, 27. јун 2013. | 20:50

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, nije ponovio greške Rafaela Nadala i Rodžera Federera sa ovogodišnjeg Vimbldona i relativno sigurnom igrom se plasirao u treće kolo. On je večeras na zatvorenom centralnom terenu savladao Bobija Rejnoldsa iza SAD-a rezultatom 3:0 (7:6 6:3 6:1) za ukupno 1 sat i 58 minuta igre. 
Prvi set je bio ubedljivo najujednačeniji, brejka nije bilo, jedino je Novak propustio četiri brejk šanse. Ušlo se u taj-brejk a u njemu je srpski teniser startovao odlično, poveo 5:0 i potom rezultatom 7:2 priveo taj-brejk kraju.

Drugi deo igre je išao dosta lakše za Novaka jer je već u trećem gemu napravio brejk iskoristivši tek devetu brejk loptu od starta meča. Do kraja seta napravio je još jedan brejk i rezultatom 6:3 poveo 2:0.

Poslednji set je i na terenu i rezultatski bio najlakši, ponovo je Novak napravio dva brejka, brzo poveo 3:0 i potom priveo meč kraju iskoristivši prvu meč loptu.

U trećem kolu turnira Novak čeka pobednika duela između Štrufa i Šardija (28. nosilac) a taj meč je, kao i većina današnjih mečeva, prekinut zbog kiše i biće nastavljen sutra. Trenutno je 1:1 u setovima i 2:1 za Nemca Štrufa.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger