Headlines News :
Home » , » Zvezda spremna za plej-of

Zvezda spremna za plej-of

Written By maxtv on уторак, 28. мај 2013. | 14:49

Košarkaši Crvene zvezde u sredu (21) počinju uešće u polufinalu plej-ofa. Protivnik je Mega Vizura, koja je ove sezone već savladala crveno-bele. Dejan Radonjić istakao da veoma poštuje rivala i da se kapiten Igor Rakočević uspešno oporavljaod povrede.
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da veoma poštuje rivala u polufinalu plej-ofa, Mega Vizuru, i dodao da se kapiten Igor Rakočević veoma dobro oporavlja od povrede.
Nelson.jpg
"Mega Vizura je postigla sjajan rezultat u Superligi. Dve utakmice koje smo igrali sa njima pokazale su da se radi o sjajnom timu koji ima kvalitet. Napravili su odličan spoj mladosti, iskustva i kvaliteta. Imaju nekoliko veoma talentovanih igrača i par igrača sa vrlo visokim rejtingom", rekao je Radonjić za sajt kluba.
Polufinalna serije plej-ofa igra se na dve pobede, a crveno-beli imaju prednost domaćeg terena.
"Svesni smo da moramo da pružimo 100 odsto svojih mogućnosti kako bismo zabeležili pobedu i zato ću tražiti od igrača da imaju takav pristup od prvog minuta. Nadam se velikoj podršci naših navijača, to nam je potrebno jer nas očekuju teški mečevi protiv kvalitetnog rivala", naveo je Radonjić.
Trener Zvezde istakao je da dobro poznaje sve kvalitete Mega Vizure, ekipe koja je u regularnom delu u Kruševcu savladala crveno-bele.
"Dobro su nam poznate sve specifičnosti njegove igre i u okviru tih saznanja ćemo pokušati da napravimo najbolju moguću pripremu meča kako bismo na kraju utakmice mi bili zadovoljni", rekao je on.
Simonovic i Velickovic.jpg
Radonjić je dodao i da će sutra na teren istrčati najbolji sastav u ovom trenutku.
"Rakočević se veoma dobro oporavlja, Majkl Skot se već u ponedeljak priključio treninzima. U ovom trenutku najjači sastav će se suprotstaviti Mega Vizuri ali i da je suprotna situacija, svi koji izađu na teren imaju obavezu da daju sve od sebe kako bismo pobedili" zaključio je Radonjić.
Prvi duel Crvene Zvezde i Mega Vizure igra se sutra u hali Pionir od 21 sat.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger