Headlines News :
Home » , » Andrija Prlainović: Mi smo favoriti

Andrija Prlainović: Mi smo favoriti

Written By maxtv on уторак, 28. мај 2013. | 20:46

Andrija Prlainović smatra da je Crvena zvezda favorit protiv Barselonete u polufinalu fajnal-fora Evrolige. Takođe, kapiten crveno-belih veruje da Partizan može do iznenađenja protiv Juga, koga smatra najboljom ekipom u Evropi.
Vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović rekao je da je njegova ekipa favorit u utakmici polufinala fajnal-fora Evrolige protiv Barselonete, ali i da je moguće da Partizan napravi iznenađenje u duelu sa hrvatskim Jugom.
Zvezda.jpg
"Jesmo favoriti jer igramo u Beogradu. Barseloneta nema toliko zvučnih imena kao Jug, ali igraju dobro, i protiv takvih ekipa je uvek teško igrati. Trebaće nam ona agresivnost i želja koja nas krasi cele sezone, ako to zadržimo onda su nam šanse za prolaz velike", rekao je Prlainović.
Završni turnir Evrolige igra se 31. maja i 1. juna na otvorenom bazenu na Banjici. U prvom polufinalu sastaju se Zvezda i Barseloneta, dok u drugom polufinalu igraju Partizan i Jug.
Upitan šta očekuje u duelu između Partizana i Juga, Prlainović je rekao da je Jug favorit, ali da je moguće iznenađenje.
"Jug je veliki favorit. Najozbiljniji evropski klub u poslednjoj deceniji, a ovaj tim im je po imenima možda najjači do sada. Ipak, Partizan se na svojoj Banjici neće predati. Ako budu imali dan, moguće je iznenađenje", rekao je Prlainović.
Zvezda-2.jpg
Prlainović, koji je osvajao trofej Evrolige sa Partizanom i Pro Rekom, rekao je da pobednika na završnom turniru odlučuju detalji.
"Teško je reći šta je presudno, obično fajnal-for osvoje one ekipe koje se najbolje prilagode tom sistemu takmičenja jer u sezoni nema utakmica dan za danom. Može da odluči i neki pojedinac, ili psihološki trenutak", rekao je Prlainović.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger