Headlines News :
Home » , » Između Bundeslige i Istoka

Između Bundeslige i Istoka

Written By maxtv on уторак, 28. мај 2013. | 14:59

Miloš Stojanović, najbolji strelac fudbalskog prvenstva Srbije i dobitnik nagrade "Sportskog žurnala" za najkorisnijeg igrača sezone, istakao da bi voleo da nastavi karijeru u Nemačkoj, ali da je neka od "istočnih" liga realnija opcija.
Najbolji fudbaler Jagodine i prvi strelac Superlige Miloš Stojanović rekao je danas da još ne zna da li će ostati u tom klubu i priznao da mu je želja da zaigra u Bundesligi.
Stojanovic1.jpg
"Ovih dana kruže priče da ima dobrih ponuda za mene i svakako ću sa čelnim ljudima kluba sesti i videti šta je najbolje za obe strane", rekao je Stojanović, na konferenciji za novinare povodom nagrade za najboljeg strelca i lige i nagrade "Sportskog žurnala" za najkorisnijeg igrača sezone "Dragutin Kostić".
Stojanović je ove sezone sa Jagodinom osvojio nacionalni kup, a u Superligi je postigao 19 golova.
"Nekako najviše volim i želja mi je nemačka Bundesliga, ali to su moje želje, a realnost je nešto drugo. Nama, igračima iz Srbije je istok Evrope nekako najrealnija opcija i drugo je šta bi ja voleo, videćemo šta će biti", rekao je Stojanović.
Stojanović je istakao da ga je "Jagodina afirmisala, stvorila kao igrača".
"Jagodina je u mom srcu i ako sada dođe do rastanka sigurno ću se kad-tad vratiti u ovaj klub, ovo je moja druga kuća", rekao je Stojanović.
Stojanovic2.jpg
Govoreći o priznanjima, Stojanović je istakao da je zadovoljan dešavanjima u protekloj sezoni i podsetio da je Jagodina napravila najveći uspeh u istoriji, osvojila nacionalni kup, plasirala se u kvalifikacije Lige Evrope.
"Nije mala stvar biti prvi strelac lige i na tome zahvaljujem saigračima, stručnom štabu, upravi kluba, predsedniku Skupštine grada Draganu Markoviću - Palmi što su nam stvorili uslove za rad i mojoj porodici", rekao je Stojanović.
Na pitanje, zašto ga nema u "najboljem timu lige" Stojanović je rekao da na to mora da odgovori neko drugi.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger