Headlines News :
Home » , » Pare za Ronalda, klupa za Zidana

Pare za Ronalda, klupa za Zidana

Written By maxtv on уторак, 28. мај 2013. | 15:09

Florentino Peres izjavio da će uraditi sve što može kako bi Kristijano Ronaldo ostao u Madridu i to kao najplaćeniji igrač na svetu. Istovremeno, predsednik "kraljevsko kluba" istakao da bi vole da vidi Zinedina Zidana kao trenera ekipe sa Santjago Bernabeua.
Presednik Real Madrida Florentino Peres rekao je danas da želi da Kristijano Ronaldo bude najbolje plaćen fudbaler sveta, kao i da se nada da će Zinedin Zidan postati šef stručnog štaba tog kluba.
Ronaldo-Perez.jpg
"Ronaldo mi je prošlog leta rekao da je tužan, a ja sam mu odgovorio da ću sve da učinim da bude zadovoljan u klubu. Mislim da je on najbolji igrač na svetu. Želim da oko njega Real napravi svoju budućnost, a ja ću učiniti sve da Kristijano bude najbolje plaćen igrač sveta", rekao je Peres, prenose britanski mediji.
Ronaldova budućnost na stadionu Santjago Bernabeu je još neizvesna jer, prema francuskim medijima, Pari Sen Žermen ima ponudu za Portugalca.
"Koliko ja znam, Ronaldo nije dobio ponudu Pari Sen Žermena, ali nikada se ne zna. Možda ja nisam obavešten", rekao je Peres.
Prvi čovek "kraljevskog kluba" rekao je da Real nije mogao da ispuni mnogobrojne uslove Santosa za kupovinu Nejmara.
"Da smo bili u mogućnosti da ispunimo uslove za dovođenje Nejmara, to bismo svakako učinili. Između ostalog, on bi nas koštao 150 miliona evra. Nisam informisan koliko je Barselona platila za njega", rekao je Peres.
Prošle nedelje Real je sporazumno raskinuo ugovor s trenerom Žozeom Murinjom koji će tim predvoditi na još jednoj utakmici, protiv Osasune na Santjago Bernabeu.
Zidan-Perez.jpg
Prema pisanju francuskih medija, glavni konkurent za trenera Reala je Karlo Ančeloti, dok je Peres rekao da bi na klupi vicešampiona Španije voleo da vidi legendarnog Zinedina Zidanaa.
"Još ne znam ko će biti trener Reala u narednoj sezoni. Želim da ovaj novi početak, ovaj sportski projekat, predvodi Zidan i nadam se da će on jednog dana postati trener", kazao je Peres.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger