Headlines News :
Home » , » Poslednja utakmica na betonu

Poslednja utakmica na betonu

Written By maxtv on уторак, 28. мај 2013. | 18:17

Uprkos teškim uslovima u kojima treniraju kraljevački rukometni klubovi postižu izvrsne rezultate u svim rangovima takmičenja. Rukometni klub Metalac trijumfovao je u ovoj sezoni a uspeh je obeležen revijalnom utakmicom na terenu koji se više neće koristiti za treninge i utakmice.
Posle 56 godina, jedan rukometni teren će biti zatvoren. Đorđe Stevanović, pripada poslednjoj generaciji koja je trenirala i igrala na popularnom betonu.
"Treniramo moji drugovi i ja zajedno već devet godina ovde i nije lako napustiti ovaj teren, jer smo tu ponikli, naučili sve što znamo", kaže Đorđe Stevanoviđ.
Beton2.jpg
Sezona je tek završena, ali u Metalcu se pripremaju za nove izazove.
"Nama se poklopilo da ove godine kada se završava hala sportova napravimo najveđi uspeh u istoriji kluba, kaže trener Marko Pribaković. Nadam se da ćemo u novoj sezoni oslanjajući se na sopstveni kadar uspeti da što duže ostanemo u ligi, dodaje Pribaković.
Ostaće uspomene svih generacija tokom više od pet decenija igranja na ovom terenu. Planova za budućnost rukometa u Kraljevu, ima mnogo.
"Ove godine pokušaćemo da dovedemo te igrače koji su raspoloženi da se vrate, da pojačamo ekipu i da jednostavno dođemo spremni da u Prvoj ligi Srbije budemo sto duže, dodaje Branko Savić, sekretar rukometnog kluba "Metalac".
Revijalnom utakmicom rukometnog, kluba "Metalac" i reprezentacije druge lige Zapad, na popularnom betonu, stavljena je tačka na teške uslove u kojima je tokom više od pet decenija opstajao ovaj rukometni klub.
Kapije popularnog betona, se zatvaraju, a rukometaši će od naredne sezone igrati u novim uslovima i u visem rangu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger