Headlines News :
Home » , » Rohus optužuje, Toni demantuje dopingovanje Nadala

Rohus optužuje, Toni demantuje dopingovanje Nadala

Written By maxtv on среда, 20. март 2013. | 22:01


Za Nadala postoje priče da se dopinguje, ali svi se pitaju kako on može da bude jak na Rolan Garosu, a posle nekoliko meseci ne može da igra. To vas čini sumnjičavim, ali nemamo dokaza, rekao je još pre dva meseca bivši belgijski teniser Olivije Rohus. Reakcija strica Rafaela Nadala, Tonija, usledila je danas kada je nazvao Rohusa "imbecilom".
Bivši belgijski teniser Olivije Rohus još u januaru je rekao da doping kontrole u tenisu nisu rigorozne i posumnjao je da se Rafael Nadal dopinguje.
Olivije-Rohus.jpg
Rohus optužuje Nadala za doping
„Za Nadala postoje priče da se dopinguje, ali svi se pitaju kako on može da bude jak na Rolan Garosu, a posle nekoliko meseci ne može da igra. To vas čini sumnjičavim, ali nemamo dokaza", rekao je Rohus za španskog tenisera.
Na ovu izjavu Rohusa, dva meseca kasnije, oštro je reagovao Rafin stric Toni Nadal.
„To je veoma nepristojno. Rohus je ispao pravi imbecil što je rekao tako nešto a da ne zna da li se to zaist dogodilo. Jedno je sigurno, Rafa nikada nije uzimao doping, to vam ja tvrdim", izričit je Toni Nadal u izjavi za špansku Marku.
Nadal-kanal-plus.jpg
Francuski Kanal plus već prozivao Nadala zbog navodnog dopinga
Inače francuska televizija Kanal plus optuživala je Nadala, i druge španske sportiste za doping, a napravila je čak i animirani šou u kojem javno prozivaju sportiste „furije", a posebno Nadala za upotrebu nedozvoljenih supstanci.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger