Headlines News :
Home » , » Djokovic: Na startu protiv Rosola

Djokovic: Na startu protiv Rosola

Written By maxtv on среда, 20. март 2013. | 20:41


Odbranu titule u Majamiju Đoković započinje duelom protiv Čeha Lukaša Rosola. Meč je na programu je u noći između petka i subote od jedan sat po našem vremenu.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u odbranu titule na turniru masters serije u Majamiju kreće duelom protiv Čeha Lukaša Rosola, koji je u prvom kolu pobedio Luksemburžabina Žila Milera sa 7:5, 6:4.
Djokovic-Dubai30.jpg
Đoković u odbranu titule kreće protiv Čeha Rosola
Đoković je kao prvi nosilac slobodan na startu takmičenja, a sa dvadesetsedmogodišnjim Rosolom, trenutno 64. teniserom sveta, do sada se nije sastajao. Duel izmedju Srbina i Čeha na programu je u noći između petka i subote od jedan sat po našem vremenu.
Ukoliko očekivano prođe prvu prepreku svetski broj jedan će igrati sa pobednikom meča između Španca Felisijana Lopesa i Indijca Somdeva Devarmana.
Novak je u Majamiju trijumfovao četiri puta, a ove sezone brani dvostruku uzastopnu titulu.
Đoković je pred nastup u Majamiju učestvovao na humanitarnoj egzibiciji u Klif Drajzdejl teniskom centru u Ric-Karltonu u Ki Biskejnu, namenjenoj ekonomski i socijalno ugroženoj deci.
Nole-Ana2.jpg
Novak i Ana na humanitarnoj egzibiciji za decu
Samo 24 osobe dobile su mogućnost da se takmiče u kvalifikacijama, a pobednici su kao nagradu dobili priliku da igraju sa vrhunskim teniserima.
Pored Novaka, učestvovala je i Ana Ivanović, ali i Endi Marej, Danijel Nestor, Rajan Herison, Bob i Majk Brajan, kao i bivši južnoafrički profesionalac 71. godišnji Drajsdejl, koji je nedavno primljen u tenisku Kuću slavnih.
Sav prihod od četvrte po redu humanitarne egzibicije namenjen je za pomoć Teniskoj i edukativnoj fondaciji Majamija (GMTEF), koja pomaže ekonomski i socijalno ugroženoj deci.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger