Headlines News :
Home » , » Đanluiđi Bufon: Poštuju nas, ali nas se i plaše

Đanluiđi Bufon: Poštuju nas, ali nas se i plaše

Written By maxtv on среда, 20. март 2013. | 10:47


Golman Juventusa Đanluiđi Bufon smatra da Bajern u predstojeće četvrtfinale Lige šampiona ulazi sa poštovanjem i dozom straha od Stare dame. Ko ide u polufinale, odlučiće detalji.
"Tom dvomeču moramo da pristupimo kao i svim utakmicama LŠ ove sezone. Nadam se da ćemo uspeti da uspostavimo svoj stil igre i naterati rivala da nas poštuje. Do sada nam je to polazilo za rukom. Veliki svetski klub kao Bajern je pravi izazov za nas u četvrtfinalu. Verujem da oni nisu srećni što su dobili baš nas za protivnika, što znači da nas poštuju, a postoji i odredjena doza straha", kazao je Bufon za sajt Juventusa.
Djanluidji-Bufon.jpg
Prva utakmica četvrtfinala LŠ igra se 2. aprila u Minhenu, a revanš je osam dana kasnije u Torinu.
"Svesni smo da će biti mnogo teško, ali pokušaćemo da pobedimo. Bajern, uz još samo nekoliko timova, ima bolji učinak od nas u Ligi šampiona. Dobro je što krećemo sa identičnih pozicija, a u takvoj situaciji prevagu može da donese neki detalj ili sreća", dodao je reprezentativac Italije.
Obe ekipe trenutno ubedljivo vode u nacionalnom šampionatima. Bajern u Bundesligi ima 20 bodova više od Borusije Dortmund, a Juventus devet bodova više od Napolija u Seriji A.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger