Headlines News :
Home » , » "Večiti" u četvrtfinalu

"Večiti" u četvrtfinalu

Written By maxtv on среда, 20. март 2013. | 22:09


"Večiti rivali" izborili plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Nakon pobede u Beogradu Crveno-beli u gostima odigrali 8:8 sa Egerom. Partizan još jednom pobedio Brešu 7:6. Žreb 25. marta u Rimu.
Vaterpolisti Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona. "Crveno-beli" su u Mađarskoj igrali nerešeno 8:8 (2:2, 3:0, 1:3, 2:3) sa domaćim Egerom. Prvi meč u Beogradu završen je ubedljivim trijumfom našeg tima 13:6.
Zvezda-Eger5.jpg
Zvezda je u prvoj četvrtini dva puta vodila, domaćin dva puta stizao. Sve je rešeno u drugih osam minuta kada je beogradskim tim serijom od 3:0 obezbedio prolazak u četvrtfinalnu fazu. Domaćin se trudio da ne izgubi. U poslednjoj četvrtini Zvezda je vodila 8:6 ali je Eger uspeo da pet sekundi pre kraja izbori remi.
Golove za Crvenu zvezdu su postigli: Prlainović 3, Ivošević Avramović, Vapenski, Ranđelović i S.Rašović. Naš tim je imao igrača više 6-3, domaćin 11-4 uz nerealizovani peterac. Šefik osam odbrana.
Partizan je takođe obezbedio plasman u četvrtfinale. Crno-beli su u gostima pobedili Brešu sa 7:6 (2:1, 1:1, 2:3, 2:1).
VKPartizan1.jpg
Partizan još jednom bolji od Breše
Partizan je u prvom meču pobedio sa 9:5, tako da je dalje otišao sa dva trijumfa nad najboljim italijanskim timom.
U četvtfinalu igraće i Jug, Galatasaraj, Spartak Volgograd, Vuljagmeni i Barseloneta. Sutra se igra poslednji meč u kome se sastaju Seged i Monpelje. Mađarski tim je slavio u prvom meču sa 9:6.
Žreb za četvrtfinale održaće se 25. marta u Rimu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger