Headlines News :
Home » , » Štimac: Od prvog minuta u juriš

Štimac: Od prvog minuta u juriš

Written By maxtv on среда, 20. март 2013. | 17:15


Selektor "Vatrenih" najavio napad na "Orlove" već od prvog minuta meča na Maksimiru. Štimac nema mnogo dilema oko sastava ekipe.
Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Igor Štimac rekao je da će u predstojećoj kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo napasti ekipu Srbije od prvog minuta, kao i da nema mnogo dilema oko sastava za taj meč.
Igor-Stimac2.jpg
Od prvog minuta u juriš
"Uglavnom sam rešio sve nedoumice oko sastava ekipe. Dugo sam slušao kolege trenere i njihova različita mišljenja, neki su za juriš, neki za oprez. Jedina je istina da nemamo pravo kalkulisati i mudrovati, dužni smo hrvatskim navijačima da napadnemo od prve minute. Može se dogoditi da nam rezultat neće odgovarati, ali u ovoj utakmici nemamo pravo na kalkulacije", rekao je Štimac, a preneli su hrvatski mediji.
Štimac je rekao da kompletna reprezentacija uživa u ljubavi koju dobijaju od navijača, koje je pozvao da sutra dođu na otvoreni trening da podrže "vatrene".
"Uživamo u ljubavi koju nam odašilju navijači iz svih krajeva Hrvatske i dijaspore. Sutra ćemo baš zbog toga otvoriti trening za sve naše navijače, neka dođu sa zastavama i transparentima, pozivamo i roditelje da dovedu decu i vide kako izgleda trening, dan pre važne utakmice", rekao je Štimac.
Hrvatska-Koreja4.jpg
Golman Stipe Pletikosa rekao je danas da je ekipa dobro proučila reprezentaciju Srbije i istakao je šuterski kvalitet Aleksandra Kolarova.
"Mislim da smo se jako studiozno pripremili za utakmice i da znamo sve dobre i loše strane. Sigurno da ćemo obratiti pažnju na one igrače koji su najnepredvidljiviji. Mislim da je Srbija jako opasna iz prekida jer imaju odlične šutere, poput Kolarova. Verujem da ćemo i ja i ekipa znati da reagujemo na pravi način u tim situacijama", rekao je Pletikosa.
Današnjoj konferenciji za medije reprezentacije Hrvatske pred meč sa Srbijom prisustvovali su, na inicijativu selektora Štimca, svi igrači "vatrenih".
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger