Headlines News :
Home » , » Dante: Moramo da budemo perfektni

Dante: Moramo da budemo perfektni

Written By maxtv on среда, 20. март 2013. | 10:55


Odbrambeni fudbaler minhenskog Bajerna Dante kaže da njegova ekipa mora greške da smanji a minimum, ako želi da se plasira u polufinale Lige šampiona.
Prvi četvrtfinalni duel dva evropska fudbalska giganta igra se 2. aprila u Minhenu, a revanš je osam dana kasnije u Torinu.
Dante-Bajern.jpg
"Moramo da odigramo bez greške, pre svega na našoj Alijans areni. Važno je da u tom meču napravimo što bolji rezultat kako bi nam bilo lakše u revanšu u Torinu. Očekujem veoma težak dvomeč i pravu bitku na terenu", kazao je Dante nemačkim medijima.
On je podsetio da Juventus trenutno igra veoma dobro i da na golu ima jednog od najboljih čuvara mreže na svetu, Đanluiđija Bufona.
"Tu je i sjajna odbrana koju čine Barzalji, Bonući i Kjelini. Sredinom terena 'gospodare' Andrea Pirlo i Klaudio Markizio. Čeka nas težak posao", istakao je brazilski internacionalac.
Obe ekipe trenutno ubedljivo vode u nacionalnom šampionatima. Bajern u Bundesligi ima 20 bodova više od Borusije Dortmund, a Juventus devet bodova više od Napolija u Seriji A.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger