Headlines News :
Home » , » Liga Evrope: Šerif "preživeo" Novi Sad

Liga Evrope: Šerif "preživeo" Novi Sad

Written By maxtv on четвртак, 22. август 2013. | 23:23

Totalna ofanziva Voše nije urodila plodom, Šerif se, na kraju, provukao u Novom Sadu. Još jedna odlična partija Novosađana, dok su fudbaleri moldavske ekipe, umesto dobrog fudbala pokazali, ne toliko dobar, glumački talenat. Narednog četvrtka u Tiraspolju Voša mora da pobedi, ili da igra nerešenmo sa većim brojem golova.
Fudbaleri Vojvodine odigrali su u Novom Sadu 1:1 sa moldavskim Šerifom u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

Gol za Vojvodinu postigao je Petar Škuletić u 54. minutu, dok je strelac za Šerif bio Ismail Isa u 36. Gosti su meč završili sa 10 igrača zato što je Luvanor dobio drugi žuti karton u 42. minutu.

Revanš se igra za sedam dana, a pobednik dvomeča će se plasirati u grupnu fazu Lige Evropa.

U prvih pola sata igre na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu nije bilo izglednijih šansi. Obe ekipe su uglavnom dugim loptama i menjanjem strana pokušvaliali da probiju odbranu rivala. Gosti iz Tiraspolja su posle kontranapada u 36. minutu došli do prednosti. Bivši fudbaler Crvene zvezde Mendeš Kadu probio je odbranu Vojvodine po desnoj strani nakon čega je uputio centaršut sa boka i u petercu uposlio usamljenog Isu, koji je savladao golmana Mateju Delača.

Od 42. minuta fudbaleri Šerifa imali su igrača manje na terenu, pošto je zbog simuliranja prekršaja Enrike Luvanor zaradio drugi žuti karton, pa je tako Vojvodini olakšao posao u drugom delu meča.

Od samog početka drugog poluvremena Vojvodina je krenula ofanzivno, a do izjednačenja su  došli u 54. minutu, kada je Simon Vukčević sa sredine proigrao Petra Škuletića na levoj strani šesnaesterca, koji je sa oko sedam metara lobovao golmana gostiju Vjekoslava Tomića.

Novosađani su u 69. minutu mogli da dođu do preokreta. Andrija Kaluđerović je nakon kornera Envera Alivodića sa leve strane u petercu primio loptu i iz okreta šutirao, ali je šut završio preko za malo preko gola.

Vojvodina je do kraja meča uglavnom po bokovima pokušavala da probije odbranu gostiju i da dođe do drugog gola, ali su igrači Šerifa uspeli da izdrže pritisak domaćina i tako se na revanš u  Moldaviju vrate bez deficita.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger