Headlines News :
Home » , » Igor Štimac objavio je spisak za utakmicu sa Srbijom

Igor Štimac objavio je spisak za utakmicu sa Srbijom

Written By maxtv on четвртак, 22. август 2013. | 13:49

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Igor Štimac objavio je spisak od 25 igrača na koje računa za utakmicu sa Srbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Na spisku nema iznenađenja, a Štimac je rekao da ne vidi razlog za pesimizam uoči gostovanja u Beogradu.

On je dodao da hrvatskim igračima problem neće predstavljati ni atmosfera na stadionu u Beogradu.

"Srbija je respektabilan protivnik koji će maksimalno motivisati naše igrače. Neću morati da trošim vreme na motivaciju nego ću se skoncentrisati na taktički deo. Ne vidim razlog za pesimizam. Igrači i treneri su isti kao u Zagrebu, a ciklus nije počeo niti će da se završiti sa Srbijom", rekao je Štimac novinarima u Zagrebu.

"Mi smo na korak do cilja. Pa pred domaćom publikom nam nije bilo lako kad su nas vređali, u Beogradu barem znamo šta nas čeka. Nećemo da se obaziremo na tribine i provokacije nego ćemo da se skoncentrišemo na utakmicu", poručio je SStimac.

Duel A kvalifikacione grupe za Mundijal u Brazilu između Srbije i Hrvatske igra se 6. septembra na stadionu Crvene zvezde u Beogradu.

Selekcija Hrvatske zauzima drugo mesto u A grupi sa 16 bodova, tri manje od vodeće Belgije. Selekcija Srbije je treća sa sedam osvojenih bodova.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Stipe Pletikosa, Danijel Subašić i Dario Krešić.

Odbrana: Darijo Srna, Vedran CHorluka, Dejan Lovren, Gordon Šildenfeld, Josip Šimunić, Ivan Strinić, Hrvoje Milić i Domagoj Vida.

Sredina terena: Ivan Rakitić, Luka Modrić, Ognjen Vukojević, Arijan Ademi, Alen Halilović, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Ivan Perišić.

Napad: Mario Mandžukić, Ivica Olić, Eduardo, Nikola Kalinić, Ante Rebić i Nikica Jelavić.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger