Headlines News :
Home » , » Liga Evrope: Meč "istine" za Partizan

Liga Evrope: Meč "istine" za Partizan

Written By maxtv on четвртак, 22. август 2013. | 10:39

Nakon neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Partizan će pokušati da se iskupi navijačima i ostvari plasman u Ligu Evrope. Crno-beli u Humskoj od 20.30 dočekuju Švajcarski Tun u prvom meču baraža u kojem saznajemo da li je sezona Partizana katastrofalna, ili ipak postoji "svetlo na kraju tunela".

Fudbaleri Partizana igraju prvi meč plej-of runde za Ligu Evrope protiv švajcarskog Tuna. Crno-beli se do sada nisu proslavili u Evropi, pobeda bi mnogo značila ekipi na rezultatskom i psihološkom planu i pomogla bi da crno-beli izađu iz krize u kojoj se trenutno nalaze.

Partizan u prvih šest takmičarskih utakmica ove sezone ima samo jedan trijumf, i to vrlo sporan, protiv Novog Pazara na startu Superlige Srbije.

Trener Partizana Vuk Rašović najavio je totalnu ofanzivu. Rašović je istakao da je dobro analizirao igru švajcarske ekipe i naveo da ona sigurno neće biti lak rival.

"Tačno je da mi nismo postigli gol u Humskoj ove sezone na evropskim utakmicama i zato ćemo se potruditi da napadnemo od početka. Verujem da bi nam otvaranje meča na pravi način i brz gol znatno olakšali situaciju", poručio je Rašović.

Aleksandar Mitrović psihološki nije spreman za duel sa Tunom, iako je praktično već igrač Anderlehta. U timu sigurno neće biti povređenog Nemanje Kojića, nastup Marka Šćepovića je pod znakom pitanja pošto je trenirao samo poslednja dva dana.

Takođe, u timu neće biti suspendovanih Vladimira Volkova i Nikole Gulana.

Direktan prenos meča iz Humske, od 20.25 časova, na našem SAJTU
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger