Headlines News :
Home » , » Marko Nikolić: Revanš odlučuju detalji

Marko Nikolić: Revanš odlučuju detalji

Written By maxtv on петак, 23. август 2013. | 09:45

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je posle remija protiv moldavskog Šerifa da su igru njegovih izabranika obeležili velika nervoza i brojne tehničke greške. Vojvodina je na ispunjenom stadionu Karađorđe u Novom Sadu igrala protiv Šerifa nerešeno 1:1, u prvoj utakmici baraža za Ligu Evrope.

Analizirajući igru Vojvodine trener Marko Nikolić je konstatovao da je jedan od uzroka neiskorišćenih šansi i mladost tj. neiskustvo njegovog tima.

"U prvom poluvremenu igrali smo izuzetno nervozno. Možda i zbog toga što je nastupilo mnogo mladih igrača, međutim, njima treba pružiti podršku, jer su budućnost kluba. Ostaje žal što nismo postigli drugi gol, imali smo u nastavku inicijativu sa igračem više i promašili barem dve stopostotne šanse", rekao je Nikolić posle meča.

On je naveo da bi i predstojeći revanš bio drugačiji da su napadači bili precizniji i još jednom zatresli protivničku mrežu.

"Revanš u Tiraspolju odlučiće detalji. Ništa još nije gotovo, jer smo na prethodnim evropskim mečevima, posebno u Bursi, pokazali da možemo veoma dobro da igramo na gostujućem terenu", istakao je trener Novosađana, pohvalivši ekipu moldavskog predstavnika za ono što je prikazala u prvom poluvremenu.

"Šerif je kao i na prethodnim utakmicama potvrdio da na evrosceni bolje igra na strani nego kod kuće. Tokom prvog dela kontrolisali su teren i bili opasni iz kontranapada, pa su tako i poveli. Hvala navijačima na izvanrednom ambijentu, bili su naš 12 igrač, verujem da u revanšu ipak možemo da ih obradujemo i probijemo se u Ligu Evrope", zaključio je Nikolić.

Trener Šerifa Vjačeslav Rusnak ocenio je da su u Novom Sadu praktično "odgrana dva meča", pre i posle crvenog kartona njegovom prvotimcu Luvanoru u 42. minutu.

"Do tog trenutka za nas je sve išlo po planu i posle vođstva kontrolisali smo utakmicu. Crveni karton sasvim nas je poremetio, jer smo morali da se branimo, što nismo navikli. Razočaran sam rezultatom, ali sam uveren da ćemo u revanšu sve ispraviti", kazao je Rusnak.

Revanš susret između Vojvodine i Šerifa igra se za sedam dana u Tiraspolju.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger