Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Srpski dan

Vimbldon: Srpski dan

Written By maxtv on понедељак, 24. јун 2013. | 10:44

Na terenima Ol Ingland kluba u Vimbldonu počinje Otvoreno prvenstvo Engleske u tenisu, a već prvog dana mečeve prvog kola odigraće svi predstavnici Srbije u pojedinačnoj konkurenciji, osim Novaka Đokovića. U srpskom derbiju sastaju se Janko Tipsarević i Viktor Troicki.
Izuzetno uzbudljivo biće danas na terenima Vimbldona. Svi naši predstavnici u singlu izlaze na teren. Sigurno će najinteresantniji biti srpski derbi u muškom singlu između Janka i Viktora. U ženskoj konkureciji sve četiri naše teniserke pokušaće a izbore plasman u drugo kolo.
ana-v5.jpg
Led će probiti Ana Ivanović, koja u 12,30 časova otvara program na terenu broj 2, a protivnica joj je Francuskinja Viržin Razano, koju je u prethodnih šest međusobnih duela pobeđivala pet puta.
Jelena Jaković će se prvi put sastati sa Britankom Džoanom Konte i taj meč na terenu 12 mogao bi da počne između 14,30 i 15 časova. Njih dve se do sada nisu sastajale. Jelena je trenutno 14. na listi, dok je Britanka 137. Jelena važi za favorita u ovom dueli i trebalo bi da lako salomi otpor protivnice.
Jelena-roland-garos-2.jpg
Janko Tipsarević i Viktor Troicki odmeriće snage već na startu, a njihov okršaj je treći na terenu broj tri i mogao bi da počne oko 16,30 časova. Ovo je njihov tek četvrti susret u karijeri, Janko vodi sa 2:1 u pobedama. Poslednji put igrali su prošle godine na mastersu u Šangaju, slavio je Tipsarević sa 2:0 (6:2, 7:6).
Janko-i-Viktor.jpg
Vesna Dolonc će u prvom kolu od 14 časova igrati protiv Belgijanke Janine Vikmajer. Njih dve igraju svoj prvi međusobni duel. Doloc je trenutno 97 na VTA listi, dok je njena protivnica 40.
Vesna-Dolonc.jpg
Bojana Jovanovski i Ajla Tomljanović iz Hrvatske na terenu broj osam neće početi meč pre 19 časova. Bojana važi za favorita u ovom susretu. Ona je trenutno 39 na VTA listi, dok hrvatska teniserka zauzima 145. poziciju. Njih dve se do sada nisu sastajale.
Bojana-Jovanovski.jpg
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger