Headlines News :
Home » , » Vimbldon: Senzacija dana - Nadal ispao u prvom kolu !

Vimbldon: Senzacija dana - Nadal ispao u prvom kolu !

Written By maxtv on понедељак, 24. јун 2013. | 19:11

Stiv Darsis je napravio najveće iznenađenje dana, a verovatno i čitavog turnira, izbacivši petog nosioca Rafaela Nadala i to već u prvom kolu! Belgijanac je slavio rezultatom 3:0 (7:6 7:6 6:4) za 2 sata i 58 minuta igre. 



U prvom setu oba tenisera su bila prilično izjednačena sve do rezultata 5:5. Tada Darsis pravi brejk ali Nadal uzvraća ribrejkom i odlazi se u taj-brejk. U presudnom gemu, Belgijanac igra odlično i dobija taj deo igre rezultatom 7:4 za 1:0 u setovima.

Drugi set je bio sličan prvom jer nije bilo brejkova sve do 5:5, kada Španac pravi brejk. Međutim ovaj put Belgijanac uzvraća ribrejkom i obezbeđuje još jedan taj-brejk. Presudni gem je bio veoma uzbudljiv, Belgijanac je propustio četiri set lopte, Nadal jednu, ali je Darsis iskoristio petu dobivši taj-brejk rezultatom 10:8.

To je izgleda bio veliki udarac za Nadala koji je odmah na startu trećeg seta ispustio svoj servis a prednost brejka Darsis je čuvao sve do kraja seta i meča, napravivši tako pravu senzaciju prvog dana Vimbldona.

U drugom kolu turnira, Darsis će igrati protiv Lukaša Kubota koji je takođe u tri seta savladao Andrejeva.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger