Headlines News :
Home » , » Liga Evrope: Jagodina na Rubin , Vojvodina na Maltu a Zvezda na Frarane ili Islandjane

Liga Evrope: Jagodina na Rubin , Vojvodina na Maltu a Zvezda na Frarane ili Islandjane

Written By maxtv on понедељак, 24. јун 2013. | 17:07

Crvena zvezda igraće protiv pobednika meča IBV(Island)-HB Toršavn (Farska Ostrva) u utakmici drugog kola kvalfikacija za LE. Vojvodina putuje na Maltu na meč protiv Hibernijansa a Jagodina će igrati protiv Rubina iz Kazanja.
Žrebom u Nionu odlučeno je da Crvena zvezda u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope putuje na Island ili Farsa Ostrva, da Jagodina odmeri snage sa moćnim Rubinom iz Kazanja, dok će Vojvodina startovati od prvog kola i igrati protiv Hibernijansa sa Malte.
Zvezda pripreme 1.jpg
Crvena zvezda počeće svoju evropsku sezonu na Islandu ili na Farskim Ostrvima. Naime, protivnik najtrofejnijem srpskom klubu biće bolji iz duela IBV sa Islanda i HB Toršavna sa Farskih Ostrva. Islanđani i Farani odmeriće snage 4. i 11. jula.
Prvi meč crveno-beli igraće se na beogradskoj Marakani 18. jula dok je revanš nedelju dana kasnije.
Prema koeficijentu, Toršavn je favorit, ali nema sumnje da Islanđani, za koje igraju bivši premijerligaški igrači Herman Hrejderson i Dejvid Džejms, baš i neće prihvatiti ulogu autsajdera.
Interesantno je da oba moguća Zvezdina protivnika imaju prilično male stadione ali će se na njima sigurno naći i navijači Zvezde, kojih ima svuda gde igraju njihovi ljubimci.
Stadion IBV-a na Islandu.jpg
Stadion HB Torshavn.jpg
Kapiten Zvezde Nenad Milijaš zadovoljan je žrebom.
"Nema straha i nema potrebe da se plašimo bilo čega. Ne treba da bežimo od toga da smo kvalitetniji tim. Ali, ovo je tek prvo kolo, a naredni izazovi biće mnogo teži", rekao je Milijaš.
Pomoćni trener crveno-belih Bratislav Živković bio je zadovoljan nakon što je saznao imena mogućih protivnika.
"Činjenica je da su oba tima nepoznanica za nas, ali dobro je što prvi meč igramo kod kuće, pred našim navijačima i sigurno da rivalima, nenaviknutim na takvu atmosferu, neće biti lako... Realno, moglo je da bude mnogo teže", iskren je Živković.
Osvajači Kupa Srbije, fudbaleri Jagodine nisu bili miljenici žreba u Nionu. On će za protivnika imati veoma jaku i finansijski moćnu ekipu Rubina iz Kazanja. Ruska ekipa je apsolutni favorit u dvomeču, ali Jagodincu su poručili da se neće unapred predati. 
Ako je zbog nečega dobro što je Rubin protivnik Jagaodincima jeste prilika da ljubitelji fudbala u Jagodini imaju prisustvuju pravom fudbalskom spektaklu, jer svakako jači tim nije skoro dolazio u taj grad. "Ćurani" su domaćini u prvom susretu, a revanš je na programu u Kazanju.
Vosa -Jagodina.jpg
Čini se da je Vojvodina dobro prošla na žrebu, mada je normalno da imaju lakšnjg protivnika jer kreću od prvog kola kvalifikacija. Protivnik Novosađanima biće Hibernijans sa Malte.
Malatežani su pre nekoliko sezona bili protivnik Radu koji ih je lako eliminisao ukupnim rtezultatom 9:1. Vojvodina je apsolutni favorit i bila bi prava senzacija da se ne plasira u dalje takmičenje.
Ukoliko prođe 1. kolo, ''lale'' će se sastati sa boljim iz meča između nikšićkog Čelika i Honveda iz Budimpešte, a prvi meč bi bio odigran u Novom Sadu. Ubedljivo najteži posao imaće Jagodina koja je za protivnika dobila Rubin.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger