Headlines News :
Home » , , » Đorđe Rakić najavljuje pohod na trofeje (VIDEO)

Đorđe Rakić najavljuje pohod na trofeje (VIDEO)

Written By maxtv on понедељак, 24. јун 2013. | 13:09

Novi fudbaler Crvene zvezde i za sada jedini novajlija, napadač Đorđe Rakić, sa nestrpljenjem iščekuje početak teškog drila u Sloveniji i najavljuje pohod na trofeje bez obzira na poteškoće.
Iskusni ofanzivni fudbaler zna da su kvalitetne i naporne pripreme jedan od najvažnijih preduslova za postizanje dobrih rezultata, uz naravno dobro atmosferu. I pored problema, Rakić najavljuje borbu za trofeje u predstojećoj sezoni.
rakic1.jpg
''Dobro sam se uklopio u ekipu i novi saigrači su me odlično prihvatili. Radi se o mladim momcima koji imaju veliki potencijal. Svi jedva čekamo da počne naporan rad na pripremama kako bi što spremniji dočekali početak nove sezone. Nisam nikada bio u Sloveniji do sada, ali ne sumnjam da su uslovi za rad izvanredni'', rekao je Rakić.
Iskusni centarfor ne ostavlja nikakvu dilemu kada su u pitanju ambicije najtrofejnijeg srpskog kluba u domaćim, ali i evropskim takmičenjima.
rakic 2.jpg
''Zvezda je uvek Zvezda, klub koji uvek stremi istim ciljevima, a to su pobede i trofeji. Bez obzira na situaciju i poteškoće, naši ciljevi su najviši mogući. Pritisak kada nosite crveno-beli dres je uvek bio i biće normalna stvar, to je sasvim normalno kada igrate u velikom klubu'', konstatovao je Đorđe Rakić.

Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger