Headlines News :
Home » , » Marina Maljković očekuje težak meč protiv Italije

Marina Maljković očekuje težak meč protiv Italije

Written By maxtv on понедељак, 24. јун 2013. | 20:20

Marina Maljković, selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbij, rekla je da njenu ekipu čeka izuzetno teška utakmica protiv Italije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Francuskoj. Srbija je, inače, dva puta već pobedila Italijanke u prijateljskim duelima u Beogradu i Belorusiji.
Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je da njenu ekipu čeka izuzetno teška utakmica protiv Italije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Francuskoj.
Maljkovic.jpg
"Čeka nas izuzetno teška utakmica protiv Italije, iako smo tu istu selekciju dva puta dobili u prijateljskim susretima u Beogradu i Belorusiji", rekla je Maljković.
Kazala je da je Italija u ta dva duela sa Srbijom igrala ispod svojih mogućnosti i u mnogo slabijem sastavu.
"Radi se o jako kvalitetnim protivnicama koje su u tim duelima igrale ispod svojih realnih mogućnosti. S njima smo igrale i prošlog leta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, i tada su bile u mnogo slabijem sastavu od ovog", kazala je Maljković.
Selektorka je kao glavni adut Italijanki navela dobru odbranu i trčanje.
"Ja sam još tada govorila o koliko se ozbiljnom protivniku radi. Nimalo nas nisu zavarale nekim slabijim izdanjem u tim mečevima. One ovde u Francuskoj igraju odličnu košarku, gde dominira jako kvalitetno trčanje i ozbiljan stepen kolektivne agresivnosti u odbrani", rekla je Marina Maljković.
Srbija će protiv Italije igrati u sredu od 20.00 sati.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger