Headlines News :
Home » , » Uzvuceni parovi Kupa CEV i Kupa izazivača

Uzvuceni parovi Kupa CEV i Kupa izazivača

Written By maxtv on четвртак, 20. јун 2013. | 22:33

U sedištu CEV u Luksemburgu u četvrtak je obavljen žreb za narednu sezonu u Kupu CEV i Kupu izazivača u obe konkurencije.
Foto: Odbojkaški savez Srbije
Foto: Odbojkaški savez Srbije
Naredne sezone u evropskim kupovima Srbiju će predstavljati, u ženskoj konkurenciji Crvena zvezda u Ligi šampiona i Partizan Vizura u Kupu CEV, a u muškoj konkurenciji Đerdap iz Kladova i Radnički iz Kragujevca u Kupu CEV, a Ribnica iz Kraljeva i Crvena zvezda u Kupu izazivača.
Partizan Vizura iz Beograda će u šesnaestini finala Kupa CEV u konkurenciji odbojkašica igrati protiv Azeraila iz Bakua, iz Azerbejdžana. Prvi meč će se odigrati 22. oktobra u Beogradu, a revanš 30. oktobra u Bakuu. Ukoliko eliminiše Azerail, Partizan Vizura će u osmini finala igrati protiv pobednika duela Olomuc (Češka) – Linc Šteg (Austrija). 

U konkurenciji odbojkaša, Đerdap iz Kladova će u šesnaestini finala Kupa CEV igrati protiv Tikerita iz Kokole, iz Finske. Prvi meč će se odigrati u Finskoj 23. oktobra, a revanš 30. oktobra u Kladovu. Đerdap će u osmini finala, ukoliko eliminiše Fince, igrati protiv pobednika dvomeča Malije Mili Pjango Ankara (Turska) – Lokomotiva Harkov (Ukrajina). 

Radnički iz Kragujevca će u šesnaestini finala Kupa CEV igrati protiv Hipo Amštetena iz Austrije. Prvi meč će se odigrati u Austriji 23. oktobra, a revanš 30. oktobra u Kragujevcu. Kragujevčani će u osmini finala, ukoliko savladaju Austrijance, igrati protiv pobednika duela Paok Solun (Grčka) – Mladost Marina Kaštela (Hrvatska). 

Odbojkaši Crvene zvezde će u drugom Kolu Kupa izazivača igrati protiv Hurikani Loime iz Finske. Prva utakmica će se odigrati 6. novembra u Beogradu, a revanš 27. novembra u Finskoj. 

Odbojkaši Ribnice iz Kraljeva će u drugom Kolu Kupa izazivača igrati protiv Valepa Sastamale iz Finske. Prva utakmica će se odigrati 6. novembra u Kraljevu, a revanš 27. novembra u Finskoj. 

Plasman u Balkanski kup izborili su Železničar iz Lajkovca u ženskoj, i Vojvodina NS Seme iz Novog Sada u muškoj konkurenciji. Pobednici Balkanskog kupa igraće u prvom kolu Kupa izazivača.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger