Headlines News :
Home » , » U Danskoj želimo polufinale

U Danskoj želimo polufinale

Written By maxtv on четвртак, 20. јун 2013. | 13:27

Rukometaš Srbije Petar Nenadić kaže da je cilj nacionalnog tima plasman u polufinale Evropskog prvenstva u Danskoj.
"Najviše bih voleo da se ukrstimo sa dobrom grupom. Ne bih voleo da izvučemo Francusku i Island, ali bitnije od toga je sa kim ćemo se ukrstiti u drugom delu takmičenja. U Dansku odlazimo sa ambicijom da se plasiramo u polufinale", rekao je Nenadić pred žreb za kontinentalni šampionat.
Petar-Nenadic-rukomet.jpg
Srbija će na žrebu biti u prvom šeširu sa Danskom, Hrvatskom i Španijom. U drugom su Češka, Island, Francuska i Švedska. U trećem Makedonija, Belorusija, Mađarska i Poljska, a u četvrtom Norveška, Austrija, Crna Gora i Rusija.
"Iz prvog šešira možemo da imamo neki lakši put i susretnemo se sa nekim protivnicima koje želimo. Znači nam puno i zaslužili smo, jer smo pokazali da smo odlična reprezentacija u prethodnih sedam dana", kazao je Nenadić.
On je rekao da je njegova ekipa od dolaska novog selektora Ljubomira Vranješa potpuno okrenula igru.
Petar-Nenadic-rukomet-1.jpg
"U Rusiji odavno niko nije dobio utakmicu. Sve se okrenulo. Sve ono što je bilo u martu loše, ispravili smo. Posle napornih sezona smo sakupili snage da odigramo dve utakmice na vrhunskom nivou. Lepši kraj sezone nismo mogli da imamo", rekao je Nenadić.
Evropsko prvenstvo igraće se od 12. do 26. januara sledeće godine. Žreb za grupe održaće se u petak od 18.30 u Herningu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger