Headlines News :
Home » , » Ožiljak španskog fudbala

Ožiljak španskog fudbala

Written By maxtv on уторак, 21. мај 2013. | 12:00


Mediji u Španiji likuju nad odlaskom Žozea Murinja sa klupe Real Madrida. "Poseban kraj", "Mnogo buke ni oko čega", "Ožiljak španskog fudbala", neki su od epiteta uz koje se spominje ime Portugalca. Zamera mu se svađa sa golmanom Ikerom Kasiljasom, dovođenje u pitanje izbora španskog selektora Visente del Boskea za najboljeg trenera u 2012. godini i stvaranje razdora među navijačima.
Murinjo napušta Real, Madrid i Španiju, a za razliku od sličnih situacija u Portugalu, Engleskoj ili Italiji, ovoga puta to ne čini praćen suzama. Naprotiv, svi, od novinara, javnosti, pa i većeg dela igrača. su zadovoljni što će videti leđa portugalskom treneru.
JM.jpg
Mediji u Španiji jednoglasni su danas u kritici odlazećeg Žozea Murinja, koji će na kraju sezone napustiti Madrid, tri godine pre isteka ugovora i bez osvojene Lige šampiona.
"Poseban kraj", "Mnogo buke ni oko čega", samo su neki od naslova tekstova u kojima novinari pokazuju nezadovoljstvo radom portugalskog stručnjaka. "Ostavio nas je sa nekoliko trofeja i mnogo muke", piše list „AS" i podseća da je Murinjov ugovor klub koštao 50 miliona evra i više od 160 miliona evra zbog pojačanja.
JM-2.jpg
Sportski komentator "El Munda" Orfeo Suarez smatra da je Murinjo unazadio klub i napravio ga gorim nego što je bio. Najviše mu je zamerena svađa sa golmanom Ikerom Kasiljasom, koji je pola sezone proveo na klupi, srozavanje ugleda kluba, dovođenje u pitanje izbora španskog selektora Visente del Boskea za najboljeg trenera u 2012 i stvaranje razdora među navijačima.
Katalonski dnevnik "Sport" prenosi da je "Murinjo bio ožiljak španskog fudbala", dok "Mundo Deportivo" ističe da, sem u nekoliko navrata, nije uspeo da zaustavi dominaciju Barselone u Španiji.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger