Headlines News :
Home » , » Siguran start Troickog

Siguran start Troickog

Written By maxtv on уторак, 21. мај 2013. | 20:13


Viktor Troicki očekivano se plasirao u drugo koluo turnira u Diseldorfu. Naš teniser je na startu savladao Amerikanca Majkla Rasela 3:6, 6:3, 6:4.
Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Diseldorfu pošto je danas na startu savladao Amerikanca Majkla Rasela sa 2:1 u setovima - 3:6, 6:3, 6:4.
Bio je to prvi međusobni duel 44. i 97. tenisera sveta, a Troicki je, slično kao u većem delu sezone, igrao sa mnogo oscilacija.
Troicki1.jpg
Prvi set obeležen je sa četiri brejka odmah na početku, Amerikanac je kasnije bio sigurniji i zasluženo poveo sa 1:0, ali je Troicki u pravom trenutku podigao igru i nametnuo odgovarajući tempo, ponajviše zahvaljujući odličnom servisu. Dobio je drugi set istim rezultatom, a u trećem je srušio otpor sedam godina starijeg Amerikanca u devetom gemu, kada je poveo sa 5:4 i rutinski okončao susret nakon neštio manje dod dva sata igre, iskoristivši drugu meč loptu.
U borbi za četvrtfinale Troicki igra protiv Slovenca Grege Žemlje, koji je pobedio Belgijanca Davida Gofana sa 5:7, 6:0, 6:2.
Turnir u Diseldorfu, na kojem je Janko Tipsarević prvi nosilac, igra se za ukupan nagradni fond od 467.800 evra. Tipsarević je slobodan u prvom kolu, a njegov rival na startu je kvalifikant, Argentinac Gvido Pelja, koji zauzima 103. mesto na ATP listi.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger