Headlines News :
Home » , » Bojić registrovao mečeve 11. kola

Bojić registrovao mečeve 11. kola

Written By maxtv on уторак, 21. мај 2013. | 15:22


Predrag Bojić, direktor takmičenja Superlige Srbije, registrovao mečeve 11. kola, pošto su dužni klubovi izmirili svoje finansijske obaveze. Kažnjen Miroslav Nikolić.
Direktor takmičenja košarkaške Superlige Srbije Predrag Bojić registrovao je danas utakmice 11. kola pošto je pet klubova izmirilo finansijske obaveze.
Zvezda-Mega.jpg
U saopštenju objavljenom na sajtu Košarkaške lige Srbije, navodi se da su Metalac, Crvena zvezda, Vojvodina, Partizan i Sloboda izmirili finansijske obaveze, pa je Bojić utakmice 11. kola registrovao postignutim rezultatima.
Bojić je 16. maja suspendovao pet klubova jer nisu izmirili finansijske obaveze i zapretio da će, ako do 21. maja to ne učine, utakmice 11. kola registrovati službenim rezultatom.
U saopštenju se navodi i da je Liga kaznila trenera Radničkog iz Kragujevca Miroslava Nikolića sa 236.000 dinara zbog javnog i nesportskog kritikovanja sudijskih odluka u medijima.
Iz Superlige je upozoreno da međusobna vređanja, insinuacije, etiketiranja i napadi na sudije mogu nauditi ugledu košarke, urušavajući sistem i dovodeći u pitanje sportski završetak takmičenja.
U saopštenju se pozivaju klubovi da imaju poverenja u ljude koji su sami izabrali - sudije i ostale koji vode Ligu i da svojim ponašanjem izbegnu kazne koje će biti još rigoroznije.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger