Headlines News :
Home » , » Novi Pazar ne napušta takmičenje

Novi Pazar ne napušta takmičenje

Written By maxtv on уторак, 21. мај 2013. | 15:10


Fudbalski klub Novi Pazar neće istupiti iz Super lige Srbije, iako Upravni odbor tog kluba smatra da je šampionat neregularan, izjavio je danas portparol Redžep Korać. Novi Pazar u sredu igra utakmicu pretposlednjeg kola šampionata Srbije, u goste im stiže beogradski Rad.
Portparol Novog Pazara Redžep Korać izjavio je danas da je Upravni odbor tog fudbalskog kluba ocenio da je takmičenje u Super ligi Srbije neregularno, ali da je odbijen predlog klupskog Sekretarijata da istupi iz elitnog ranga.
Novi-Pazar.jpg
"Upravni odbor se na sednici složio sa Sekretarijatom da je nekoliko poslednjih prvenstvenih kola neregularno. Ipak, odbijen je predlog o istupanju, pa će Novi Pazar pokušati da sportski i pošteno izbori opstanak", rekao je Korać novinarima na Gradskom stadionu.
On je dodao da su u klubu putem medija saznali da Fudbalskom savezu Srbije treba da podnesu dokaze o nameštanju utakmica Donji Srem - BSK (0:1) i Sloboda - Radnički Kragujevac (0:2) i da ih ne plaši mogućnost kažnjavanja zbog iznošenja takvih tvrdnji.
"Mi i javnost u Srbiji sigurni smo da je takmičenje neregularno. Oni nama traže da im dokažemo ono što bi sami trebalo da pronađu. Timovi koji do pre par kola nisu mogli da garantuju da neće primiti tri gola na svom terenu, sada pobedjuju u gostima", rekao je Korać.
Novi Pazar trenutno zauzima pretposlednje, 15. mesto na superligaškoj tabeli sa 27 bodova, koliko ima i Radnički iz Kragujevca na 14. poziciji. Iz Super lige će ispasti dva kluba.
Fudbaleri Novog Pazara će sutra od 17 sati igrati protiv Rada, utakmicu pretposlednjeg 29. kola Super lige Srbije, a ulaz na tribine Gradskog stadiona je besplatan.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger