Headlines News :
Home » , » Mitrović het-trikom zapretio Belgiji

Mitrović het-trikom zapretio Belgiji

Written By maxtv on четвртак, 30. мај 2013. | 22:34

Reprezentacija Srbije, u kontrolnom meču, pobedila ekipu Dunava sa 4:0. Het-trik Aleksandra Mitrovića za 45 minuta igre.
U kontrolnoj utakmici, odigranoj u sklopu priprema za duel u kvalifikacijama za prvenstvo sveta protiv Belgije, fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Staroj Pazovi ekipu srpskoligaša Dunava iz Starih Banovaca sa 4:0 (3:0).
Mitrovic.jpg
Selektor Siniša Mihajlović isprobao je 16 fudbalera, a najbolji utisak je ostavio centarfor Partizana Aleksandar Mitrović, koji je u debiju, doduše na nezvaničnom meču, za nacionalni tim postigao tri gola. Jedan pogodak postigao je Ivan Radovanović.
Mihajlović se u duelu koji nije imao takmičarski karakter, već je bio vrlo bitan za uigravanje linija tima, opredelio za sistem 4-2-3-1.

Među stativama je počeo Vladimir Stojković, u odbrani Nenad Tomović, Aleksandar Kolarov, Slobodan Rajković i Milan Biševac, dva zadnja vezna Ljubomir Fejsa i Luka Milivojević, ispred njih po bokovima Dušan Basta i Lazar Marković, u sredini Zdravko Kuzmanović, dok je najistureniji od prvog minuta bio Mitrović.

U drugom poluvremenu šansu su dobili Branimir Aleksić, Marko Šćepović, Radosav Petrović, Ivan Radovanović i Filip Đorđević. 
Utakmica Belgija - Srbija biće odigrana u Briselu 7. juna od 20,45 sati. U slučaju pobede, reprezentacija Srbije bi zadržala minimalne teorijske šanse da naredne godine zaigra na Svetskom kupu u Brazilu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger