Headlines News :
Home » , » Bruka u Primeri

Bruka u Primeri

Written By maxtv on четвртак, 30. мај 2013. | 00:59

Marka raskrinkala nameštanje utakmica u Primeri. Svedoci su igrači, predsednici klubova i menadžeri, koji objašnjavaju kako su plaćali i primali novac za nameštene mečeve.
Na pomolu je veliki fudbalski skandal u Španiji, pošto se Marka bavila istraživačkim novinarstvom i prikupila gomilu dokaza u nameštanju utakmica u Primeri.
Marca.JPG
Svedoci ove sage su igrači, predsednici klubova i menadžeri, koji su otkrili kako su primali novac, a neki put i plaćali da bi namestili rezultat.
Za početak, neimenovani fudbaler je ispričao šta se dešavalo pred meč protiv Levantea.
"Uoči utakmice sa Levanteom trener nam je u svlačionici održao predavanje, a posle nam je objasnio kako ćemo igrati. Rekao je da ako postignemo gol, Levante će izjednačiti, a u slučaju da Levante postigne gol, mi ćemo izjednačiti", rekao je taj igrač.
Trener je imao i poseban plan ukoliko stvari krenu naopako.
"U slučaju da do 85. minuta ne bude golova, jednostavno je trebalo da prestanemo da se vorimo... Nama igračima je to bilo smešno", navodi Marka.
Španski lisz je imao izvore i među treneruma, a jedan od njih je rekao da mu je "teško da sastavi im, jer ne zna ko je od igrača primio novac".
"Ukoliko stavim mlađe igrače reći će da ja nameštam", rekao je taj trener.
I na kraju rečo jednog predsednika kluba.
"Uoči utakmice protiv Majorke, neko je prišao igralu Rajo Valjekana, ali ih je on odbio i požalio se svojima u klubu. Oni su sve zataškali", piše Marka.
Mallorca-v-Rayo.jpg
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger