Headlines News :
Home » , » Spajić u Tuluzu, Zvezda u Evropi

Spajić u Tuluzu, Zvezda u Evropi

Written By maxtv on четвртак, 30. мај 2013. | 12:34

Crevna zvezda je prodala Uroša Spajića francuskom Tuluzu, i na taj način obezbedila novac potreban za dobijanje evropske licence. Crveno-belima na ime obeštećenja pripada milion i po evra.
Uroš Spajić je novi fudbaler francuskog Tuluza. Crvena zvezda je odlučila da proda mladog štopera za milion i po evra, od čega, kako navode beogradski mediji, klubu pripada između 1,2 i 1,3 miliona evra.
US.jpg
Ovim je nastavljena praksa da se Uefina licenca „kupuje" očajničkom prodajom igrača. Crveno-beli su pre godinu dana, za milion evra, prodali Nikolu Maksimovića, a ove Uroša Spajića.
Mladi štoper bi trebalo u četvrtak da odleti u Tuluz, gde će proći lekarske preglede i zatim potpisati četvorogodišnji ugovor.
Francuski klub se obavezao da će u najkraćem roku uplatiti dogovoreni novac, što bi, uz pomoć jednog od sponzora, trebalo da bude dovoljno da se podmire sve obaveze kojima je licenca uslovljena.
Spajić je u februaru napunio 20 godina, visok je 186 centimetara, a priključen je prvom timu u sezoni 2010/11, kada je i debitovao, na Kup utakmici protiv čačanskog Borca.
Spajić je ove sezone odigrao 16 utakmica u Superligi. On je takođe član mlade reprezentacije Srbije.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger