Headlines News :
Home » , » Večiti za evro-finale

Večiti za evro-finale

Written By maxtv on петак, 31. мај 2013. | 10:01

Tokom predstojećeg vikenda Beograd će biti i prestonica evropskog vaterpola. Na otvorenim bazenima na Banjici biće odigran fajnal-for Evrolige a pored srpskih timova, Crvene Zvezde i Partizana, učestvovaće i dubrovački Jug i španska Barseloneta.
Na beogradskoj Banjici u petak i subotu odigraće se fajnal-for vaterpolo Evrolige. Među četiri najbolje ekipe i Evropi su i dva srpska kluba - Crvena Zvezda i Partizan a njihovi protivnici su Barseloneta, odnosno Jug.
U prvom polufinalu od 17 časova sastaće se Partizan i, po mnogima glavni favorit za osvajanje Evrolige, Jug iz Dubrovnika. Crno- beli su svesni snage dubrovačke ekipe ali se nadaju da uz pomoć publike i veliko požrtvovanje mogu da načine podvig i plasiraju se u finale. Jug je ove sezone bio dominantan u ovom takmičenju i nije pretrpeo niti jedan poraz.
Drugo polufinale odigraće Crvena Zvezda i španska Barseloneta a taj meč počinje u petak od 20.15 sati. Iako mnogi očekuju laku pobedu beogradskih crveno-belih, oni očekuju težak meč ali i prolaz u finale i borbu za prvu evro-titulu. Zvezda iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj su osvojili dva trofeja - u Kupu i prvenstvu Srbije i ovaj turnir vide kao veliku priliku za triplu-krunu.
Finale je na programu u subotu od 20.15 a prethodno će biti odigran i meč za treće mesto od 17 sati.
Sve mečeve finalnog turnira možete gledati na Drugom programu RTS-a.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger